上一頁下一頁
發新話題

乖乖人妻變成墮落嘅女人。。。相#61,67,126

收藏  |  訂閱
211  79.4k

點解會越來越墮落呢?
快d出post呢⋯繼續追!

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-7 12:15 AM 發表 查看引用來源

唔系,有次同個姐妹去泰國旅行。間酒店有泳池ge,同個姐妹已經講好各玩各,依個姐妹同我老公大家都識左幾耐,所以同佢夾定口供,廢事比大家老公知。講返個次去泰國旅行,我地到步去到酒店check in完大家都已經急不及待換 ...
得閒講未呀?好心急

我是新成員pm不了,麻煩小姐可以PM我,交個朋友

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-7 12:15 AM 發表 查看引用來源

唔系,有次同個姐妹去泰國旅行。間酒店有泳池ge,同個姐妹已經講好各玩各,依個姐妹同我老公大家都識左幾耐,所以同佢夾定口供,廢事比大家老公知。講返個次去泰國旅行,我地到步去到酒店check in完大家都已經急不及待換 ...
你姊妹知唔知道你本身有同老公玩換妻

引用:

Vera.為什麼不繼續呀?妳背景張相好正。可以貼一些靚相嗎?

引用:
原帖由 verawong96 於 2018-1-6 11:58 PM 發表 查看引用來源
大家唔好再pm我問我要相啦...不如直接教我用咩post相唔會死圖啦...
https://postimages.org/

引用:

:smile_40::smile_40:好想睇下你套戰衣

人妻實好好砌pm左你

1對2~
個獲妳咪飽晒……😆

人 妻你好。。交個朋友可以嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆