上一頁下一頁
發新話題

好似俾人落左春藥....

收藏  |  訂閱
225  30.6k

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-28 12:30 PM 發表 查看引用來源
哈哈...真係比我想像中多好多!

都話左,小妹身邊最唔缺的就係男人,要睇點揀。
好老實,佢如果唔係用旁門左道,好坦白唔可能埋到我身。
因為,言語行為可以fake到人,身體反應fake唔到人。
見唔到佢會諗得佢好 ...
我就覺得行為都好難fake到人,好多時都有跡可尋。

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-26 10:43 PM 發表 查看引用來源
似係身體徵狀多於心理喎。
更奇怪的係,
唔想攪隔離果個,
反而自己攪掂。
莫非隔離個,滿足唔到你
😏😏

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-28 12:30 PM 發表 查看引用來源
哈哈...真係比我想像中多好多!

都話左,小妹身邊最唔缺的就係男人,要睇點揀。
好老實,佢如果唔係用旁門左道,好坦白唔可能埋到我身。
因為,言語行為可以fake到人,身體反應fake唔到人。
見唔到佢會諗得佢好 ...
um...其實言語fake人....都應該相處一排就發覺到~
過o左去就唔好再諗啦~食個靚lunch開心返先啦

想食就去食喇

引用:
原帖由 Snowyheart 於 2017-11-26 10:12 PM 發表 查看引用來源
突然呢幾日,好似俾人落左春藥咁,
好口渴,成日要飲水,又好想要。
之前從未試過咁.....
唯有飲水降溫、做運動、出外走動,
分散注意力,
但又好難分散......
有排都未到狼虎之年,攪咩?
我突登問過d年紀大 ...
有性慾係好正常既事,搵人幫手吧

師姐你患左冇仔症~( ̄∇ ̄)

等我幫你檢查下哩

引用:
原帖由 jam911 於 2017-11-28 05:51 PM 發表 查看引用來源
師姐你患左冇仔症~( ̄∇ ̄)
哈哈.....有趣!
小妹身邊最唔缺的就係男人,
仲有個長期伴侶喺身邊。

引用:
原帖由 寵物先生 於 2017-11-28 06:32 PM 發表 查看引用來源
等我幫你檢查下哩
有心,但小妹唔係寵物喎

其實,我都好慶幸今次做左呢個舉動,
快刀斬亂麻,即刻見真章,
唔洗再嘥我時間!
打開左個心之後,先至發覺,人生實在太精彩!
之前有個xx集團的主席約我,我一直都無應承,宜家即刻應承左,加多幾分熱情❤甜美😉💖✨
呢個世界真係好靚好大~
以前太專一死心眼,成日唔想理身邊d男人,為左一棵樹🌲放棄曬成個森林。
而家一舉見到真章,發覺果棵原來係空心又爛嘅樹,真係覺得好唔值得。今次真係承佢貴言,俾佢呃左我唔少青春,唉~豬到無人有!
經一事長一智,智力level up up up💪🏻💪🏻💪🏻💖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆