上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  39.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 02:00 PM 發表 查看引用來源

我虎虎對腳無你咁靚囉!😂😂😂
相邊有得作準喎,你唔俾我美左圖咩

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 11:00 AM 發表 查看引用來源

如果有黃金十秒又唔怕出咗先,學師兄說法,最多再嚟第二次、第三次!爽嘅係自己啊!😂😂😂
講真,真係好少第二次第三次。除左計劃生仔果排。

由細到大,想射既時候,會有第二Q既諗法,但一射左,就變成另一件事。直程最好可以訓一陣。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-10-26 11:06 AM 發表 查看引用來源

咁要好好計劃下啦,首先你要知道自己想要點樣的關係,SP定SL,定係其他,慢慢經營呢段關係,嗱~~此乃個人睇法,唔啱聽,唔洗理㗎
而家唔諗咁多住。
做好自己最重要。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 11:14 AM 發表 查看引用來源

咁似我細個睇電視廣告果句說話?
哈哈!
尤伯連納 XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 02:02 PM 發表 查看引用來源

係,此情此景,我都覺得女人幾忙下,為免佢辛苦,我會盡量慢入深喉自己郁下,讓她不用頭郁郁口啜啜咁辛苦。XD
師兄果然體貼

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 11:24 AM 發表 查看引用來源

佢咁淫,肯定會再接再勵再吹大你。
其實……實情係……

吹奏方面,佢係高手。我亦感激佢男朋友將佢train得咁勁。但只係停係舒服既層面,未到射既感覺。(我估如果俾多30分鐘可以,但要超有耐性)

佢好想吹爆,但可惜……咁就大家傾好,插到好想射就抽出來,再吹爆佢。

如是者,佢就坐坐坐坐坐……我話差唔多啦,佢就起身用口finish埋。衰妹仲唔肯放口,搞到我典床典蓆。

算係咁啦……

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-10-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

今次係八姑娘定十姑娘
佢似……任葆琳 😍

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 14:44 發表 查看引用來源

其實……實情係……

吹奏方面,佢係高手。我亦感激佢男朋友將佢train得咁勁。但只係停係舒服既層面,未到射既感覺。(我估如果俾多30分鐘可以,但要超有耐性)

佢好想吹爆,但可惜……咁就大家傾好,插到好想射 ...
吹30分鐘都唔爆叫早洩夫⋯⋯我地依d真係情何以堪⋯⋯⋯
仲要次次都用口接⋯⋯這些機會(我覺得自己係零):smile_o02:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 01:37 PM 發表 查看引用來源

你呢?幾時開post講下性史呢?
唔知打邊個好
Wahahhaha

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-10-26 01:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我諗好多女人都like呢套既
我個對象得屋企個悶蛋,嗱,唔知佢有無出去搞搞震識左jj師姐㗎XD
悶蛋我一定走頭
Haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆