上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-2 10:23 PM 發表 查看引用來源
係啦!再同你講聲
Happy Birthday
不過都欣賞你唔貪心接收人地既貴重的禮物!👏🏻
最後都係收左份禮物然後同佢搞左野。
都話見親面就搞野嫁啦

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-2 07:12 PM 發表 查看引用來源
其實呢,尋日係我生日來既。
本身無咩特別,bb同大嫂係屋企煮左西餐。買左蛋糕。
大嫂又係屋企,諗住今晚同bb應該都無得搞搞震嫁啦
做個乖乖囡啦
點知臨近12點左右,我既生日就快完既時侯,
我收到terry既電話。 ...
補返句 happy birthday 先!!

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-2 10:28 PM 發表 查看引用來源

最後都係收左份禮物然後同佢搞左野。
都話見親面就搞野嫁啦
每次見面都要搞一次呀?你有冇咁性饑餓呀?
點解我遇唔到你呢位大食女呀?😭

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-2 11:15 PM 發表 查看引用來源

每次見面都要搞一次呀?你有冇咁性饑餓呀?
點解我遇唔到你呢位大食女呀?😭
並吾係我甘性饑渴囉。本身佢自己話只係送份禮物比我我先落街。
點知道順水推舟甘。。就比佢搞左者。。
我都話我份人吾知點解好順得人意好隨意,又好似吾應該甘講。
吾知點形容啦~
總之我吾係真係甘性饑渴,每次見面都係要搞野,
而係到而家為止同terry見5-6次每次都有搞者。。
其他都一樣嫁,我吾係真係要日日搞野,吾搞訓吾著個啲人來嫁

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

並吾係我甘性饑渴囉。本身佢自己話只係送份禮物比我我先落街。
點知道順水推舟甘。。就比佢搞左者。。
我都話我份人吾知點解好順得人意好隨意,又好似吾應該甘講。
吾知點形容啦~
總之我吾係真係甘性饑渴 ...
哦!唔好意思誤會咗你!在此誠心向你道歉!🙇🏻
不過我覺得你份人比較易心軟,易被人講幾句就任人擺佈,學下硬爭D保護自己!

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-27 05:19 PM 發表 查看引用來源
原來都無咩人會留意會追既
誰說的...
我有跟呀~
只是我不常上來而已, 見到你既POST會來看的~~

morning  Q 有套, 又唔可以叫中出嘅

Happy Birthday!! 我會記住妳的生日。下年唔會要妳提架啦。

換了頭像,今次換清純可愛一點的吧。
希望大家鐘意啦。
一樣限時優惠,今晚下畫

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-3 05:42 AM 發表 查看引用來源
Happy Birthday!! 我會記住妳的生日。下年唔會要妳提架啦。
下年假如我仍在這裏的話。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆