上一頁下一頁
發新話題

第一次做女主 (updated #144、#147、#154)

收藏  |  訂閱
156  22.2k

師姐同韓國仔仲有冇發展落去

引用:
原帖由 Lonelymaster 於 2017-10-27 01:16 AM 發表 查看引用來源
其實同之前的犬奴已經完結,不如寫下旅行的艶遇吧!

幾年前我約咗一個女仔朋友一齊去新加坡玩,但對方要晚上收工才出發,我唯有自己一個人早上出發。

去酒店放好行李後自己去搭MRT行街,當時下午烈 ...
你朋友真識做😂😂😂

引用:
原帖由 Lonelymaster 於 2017-10-29 09:41 AM 發表 查看引用來源
最終只有我同oppa去克拉馬頭飲嘢,起初大家吹下水飲下酒,兩杯落肚,oppa可能開始大膽,突然提出:can you give me a hug? 由於呢2日oppa都表現有風度唔咸濕,突然提出攬攬的要求令我感到有些突然,我猶豫了一 ...
就這樣結束?

引用:
原帖由 Lonelymaster 於 2017-10-29 09:41 AM 發表 查看引用來源
最終只有我同oppa去克拉馬頭飲嘢,起初大家吹下水飲下酒,兩杯落肚,oppa可能開始大膽,突然提出:can you give me a hug? 由於呢2日oppa都表現有風度唔咸濕,突然提出攬攬的要求令我感到有些突然,我猶豫了一 ...
新加坡之旅完結後返香港繼續忙碌的生活,oppa keep住和我聯絡,大約一個月後oppa告訴我會到香港旅遊順道探我們。那天我特意請假去佢住的酒店帶佢去玩

多謝各位師兄弟支持,但請勿pm我要求我解釋男奴要做什麼丶如何服侍女主,小妺沒有資格開班授徒教人做男奴!

引用:
原帖由 Lonelymaster 於 2017-11-5 10:55 AM 發表 查看引用來源
多謝各位師兄弟支持,但請勿pm我要求我解釋男奴要做什麼丶如何服侍女主,小妺沒有資格開班授徒教人做男奴!
如果想申請做又可唔可以pm先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆