上一頁下一頁
發新話題

完了吧~如無意外

收藏  |  訂閱
195  13.0k

我已經重新上路,初時兩日難過d ,現在好點了,冷靜反思後,相信以後會更好。

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-15 09:40 發表 查看引用來源
我已經重新上路,初時兩日難過d ,現在好點了,冷靜反思後,相信以後會更好。
重新上路,即係會搵緊第2個了嗎^^

其實咩決定只要按自己既感覺就係最好既決定

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-9-14 22:19 發表 查看引用來源

咁即是點呀?
樓主會同返情人一齊嗎?
好同意你講,其實做過sl既,係唔會做得返sp的
已一齊番

引用:
原帖由 kelly1213 於 2017-9-14 23:19 發表 查看引用來源

聽落幾sweet
你呢?

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-15 11:25 AM 發表 查看引用來源

重新上路,即係會搵緊第2個了嗎^^

其實咩決定只要按自己既感覺就係最好既決定
隨緣,唔會專登去識了。
要一個岩要求岩時間岩地點岩傾岩性格好難🤣

一齊番就唔好想了,祝C兄繼續享受呢段關係
引用:
原帖由 mlaf 於 15/9/2017 11:28 AM 發表 查看引用來源

已一齊番

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-15 13:30 發表 查看引用來源

隨緣,唔會專登去識了。
要一個岩要求岩時間岩地點岩傾岩性格好難🤣
當然難

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-14 08:32 PM 發表 查看引用來源

你都係咁嗎?
係...

明明我獨享的SL, 因一些原因, 佢突然話要轉我做SP

我接受不了, 意味我管不了她有多少個SP, 我突然有種好強烈的被背叛感!!!

最後, 完了:smile_27:

引用:
原帖由 kennyleung2019 於 2017-9-15 16:59 發表 查看引用來源

係...

明明我獨享的SL, 因一些原因, 佢突然話要轉我做SP

我接受不了, 意味我管不了她有多少個SP, 我突然有種好強烈的被背叛感!!!

最後, 完了:smile_27:
我感覺佢唔想太痴身唔想有關係既煩惱
師兄証明左男人唔係只用下面唸野
都會有感覺,有感覺攪性先會最爽

引用:
原帖由 nekoloveneko 於 2017-9-14 23:35 發表 查看引用來源

佢34我35
無sex純神交係好痴線,但係我又真係唔捨得放手,因為佢已經more than SL...he's my soulmate..
我個個曾經有提過想變番初時soulmate咁就足夠,佢因為唔想去要求,唔想有唔開心

我就同佢講,我唔會番番去初時,都絕對唔想,因為我地根本已有基礎,我地既基礎就係每個問題上慢慢一齊建立,有問題唔係要逃避,係要一齊去面對

我再問佢,你捨得唔見我嗎?捨得唔再擁有我嗎?捨得放棄嗎?之後緊緊既擁抱就已經係一個答案

愛係複雜,不過愛就係咁樣先令人難捨難離

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆