上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-7-31 01:06 PM 發表 查看引用來源

支持新手推埸, 但喺俾多小小資料喺邊?
彭年酒店旁;TIN 俊大厦;3F,TSG.   7F 俊HO

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-8-10 10:39 AM 發表 查看引用來源
究竟8仔咩指數?
樣幾靚9成似,但指數唔算高264,廣西人識講白話

引用:
原帖由 車站失控的留言 於 2017-8-13 11:59 AM 發表 查看引用來源

樣幾靚9成似,但指數唔算高264,廣西人識講白話
我睇佢應該算矮?

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-13 12:06 PM 發表 查看引用來源

我睇佢應該算矮?
米六左右

8號仔好似30/7先番工,我第二日去左搵佢

66 指數36M, 攞油洗手唔見左人25分鐘,嚴重偷鐘,無下次。

辛苦小强你了,上周约佢唔到原来系好事:smile_14:……下次你唔好打我尖
你有6我得0都試L得多:smile_42:…… 唯有再試,希望平日去好D,唔使巢过九次排第十:smile_30:
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-13 01:52 PM 發表 查看引用來源
66 指數36M, 攞油洗手唔見左人25分鐘,嚴重偷鐘,無下次。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-13 03:00 PM 發表 查看引用來源
辛苦小强你了,上周约佢唔到原来系好事:smile_14:……下次你唔好打我尖啦
都系个句技C系人,你有6我得0都試得多…… 唯有再試,希望平日去好D,唔使巢过九次排第十:smile_30:

...
樓主,再去試下,聽經理講紅牌是1,66,88.

引用:
原帖由 農場灰牛牛 於 2017-8-13 08:11 PM 發表 查看引用來源

1号是以前MK技師,指數有366,不過微波,88号,我問過佢,佢話指數唔高。

谢谢C兄介绍,法法CH已经揾过,样同身材系唔錯,指数我就得一般,比较机械式,試一次就夠。

綠绿本来系名單要试,刚刚小强兄試完吊L晒鬼:smile_38:,但佢又話人地皮肤滑,C就C,点都自己去試下先C心,会平日去:smile_30:,又睇下会点先!

壹仔叻兄佢自己有366,我如果有166都已经心足,留下次去試!

**指数参考下算,手推技C服务好L睇心情,有C兄話全6又磨又乃,我得033都試得多,吹L脹:smile_45:**
引用:
原帖由 農場灰牛牛 於 2017-8-13 08:11 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆