上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.5k

有款AV係街頭搵素人。人妻。
上左架車跟住又做下問卷。跟住又摸摸搾搾。跟住上房玩
依煩真係幾過癮
不過多數有格

引用:
原帖由 88yes 於 2017-7-31 08:49 AM 發表 查看引用來源
有款AV係街頭搵素人。人妻。
上左架車跟住又做下問卷。跟住又摸摸搾搾。跟住上房玩
依煩真係幾過癮
不過多數有格
係啦~ 有無邊套係真實既呢?

引用:
原帖由 E-36 於 2017-7-29 11:15 PM 發表 查看引用來源
師姐,咁有冇同其他女優 “ 行家 ” 有交流?什至成為朋友?
有幾多個可以做到朝河蘭咁住六本木?
普通相識一定有,但真係成為朋友就冇。

有D女優會兼職做風俗娘,如果識儲錢,其實都會有D錢剩落引退後做小生意。

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-7-30 12:14 AM 發表 查看引用來源
C姐
有冇得PM你拍AV時既名比我知?
我想搵黎睇睇..
另外想知
你拍時有冇講自己係MIX?
定係就咁話你係日本人?
冇強調自己係mix。

引用:
原帖由 patrick.c 於 2017-7-29 11:31 PM 發表 查看引用來源
如果以男女優既SKILLS同港男港女相比,你覺得況男港女有邊方面需要學習一下? 或者調轉有咩優勝過佢地? 當然唔係造玩到好誇要視覺同製作效果
拍戲同現實始終兩樣野,冇得比較。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-7-30 07:58 AM 發表 查看引用來源
冇格AV是否在專門的地方賣。上次去只見到賣二手。 見過激安有賣 新碟 ,估幾不是最新的片。
基本上冇格的係日本唔可以公開售賣,但當然識嘅會知門路。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2017-7-30 07:49 AM 發表 查看引用來源

我都有留意到 過程唔會剪 一次過   好果幾P 其他男人會跟著上 在入。     你有試過這情況嗎 都幾注淫亂下
有,上面講過,拍過5p。

有啲近親,母子AV嘅演員係唔係一齊面接嘅呢?

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-29 10:19 PM 發表 查看引用來源

你話呢?
邊有可能有咁多搭訕成功。:smile_30:
师姐,你拍了AV后和自己男朋友/炮友做,会没高潮吗?

多謝分享,呢d分享真係比較少,所以好新鮮好吸引。想問吓男優會否為咗拍Av而食藥? 有報導話現在日本男優很欠缺是否真的?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆