上一頁下一頁
發新話題

移民人妻故事

收藏  |  訂閱
277  105.2k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-25 02:05 PM 發表 查看引用來源
OK, 大家想聽就係呢度分享一下.

出事個個太空人姊妹,又係單純到白癡一樣,連在老公的前面換衣服都怕羞,就叫佢小思吧.佢平時完全無出去玩,只是同其他師奶一齊,唯一嘅娛樂就係去Spa做facial同massage.

佢去 ...
下文跟住又點呢?   好期侍

睇到興奮,出力推一推。

遲些TB介紹俾男人屌佢

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-25 14:05 發表 查看引用來源

出事個個太空人姊妹,又係單純到白癡一樣,連在老公的前面換衣服都怕羞,就叫佢小思吧.佢平時完全無出去玩,只是同其他師奶一齊,唯一嘅娛樂就係去Spa做facial同massage.

佢去 ...
Thx for sharing, 辣媽。

咁老闆娘有無對您或您其他fd 出過手呀?

WOW, 之前睇左你既文 , 丁左好多次,
多謝分享

2F 互玩,正!
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-25 02:05 PM 發表 查看引用來源

佢去 ...

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2015-7-25 09:16 PM 發表 查看引用來源

下文跟住又點呢?   好期侍
寫緊,等一下.

support support 精彩:smile_o12: :smile_o12:

支持
引用:

佢去 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆