上一頁下一頁
發新話題

Phonesex 性事update*速報 #576 p.39 深夜與潛在性奴向囡囡Phonesex~*

收藏  |  訂閱
616  90.2k

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-6 07:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:我以前都試過~
真系?

引用:
原帖由 ah_laam 於 2015-10-6 03:07 PM 發表 查看引用來源
我係囡囡都想同你玩phonesex><

你系咪成日玩架,

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-6 10:33 AM 發表 查看引用來源
嗰日訓到半夜2点幾,电話响,喂左兩聱冇人應,我就收線再訓,到差吾多訓着,电話又再响,於是好大聲甘喂
一聲,有回應,一把好磁性嘅女人聲問我訓左未,我扮野問佢係邊位,佢用 ...
靜左一陣,佢好細聲問我有冇嚇親我,我話引死我就真,搞到我慶合合,我話点算,佢又用把好正溉聲話葭氐我,任我点玩,所叫佢打下自己PAT PAT,佢即到打到啪啪聲,跟住佢就自動波同我含,D啜啜聱令我超興奮,玩左一陣就俾佢KO左,甘就同佢完成左第一次PS

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-7 09:38 AM 發表 查看引用來源

靜左一陣,佢好細聲問我有冇嚇親我,我話引死我就真,搞到我慶合合,我話点算,佢又用把好正溉聲話葭氐我,任我点玩,所叫佢打下自己PAT PAT,佢即到打到啪啪聲,跟住佢就自動波同我含,D啜啜聱令我超興 ...
打patpat, 真係phonesex裏面我最鐘意玩既1 part~~
個陣時已經好耐,耐到只係得icq / chatroom / msn 既年代

聽到打PAT PAT聲會好high,有時佢都會要我打俾佢聽,佢會好興奮,同佢玩PS 都玩左好多年,仲試過用三人會議玩。

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-8 10:06 AM 發表 查看引用來源
聽到打PAT PAT聲會好high,有時佢都會要我打俾佢聽,佢會好興奮,同佢玩PS 都玩左好多年,仲試過用三人會議玩。
但就吾系三個人一齊玩,其中一個系聽,所以玩嗰兩個會好興奮,特別激,我就中意聽多D。

情景好真實咁喎

佢由初初吾識玩,到每次都玩得好放,仲買左好多玩具,每次都令我好興舊,但兩個人成日玩,都会有D厭,开始好耐先玩一次,但都有保持聯絡,有一次,佢話今晚想玩,但要特別D,我話PS會有咩特別,佢話玩cam sex....

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-10 08:40 AM 發表 查看引用來源
佢由初初吾識玩,到每次都玩得好放,仲買左好多玩具,每次都令我好興舊,但兩個人成日玩,都会有D厭,开始好耐先玩一次,但都有保持聯絡,有一次,佢話今晚想玩,但要特別D,我話PS會有咩特別,佢話玩ca ...
嗰刻即刻好期待,收工嗱嗱林返屋企,求其食D野,沖過凉,就等佢電話,好快電話响,我已開定電腦,開左cam,畫面上見到個着住浴袍嘅成熟女人,吾系好靚,但我幾中意,因我地都第一次玩,有D怕羞,

引用:
原帖由 Vivianli9 於 2015-10-9 10:44 PM 發表 查看引用來源
情景好真實咁喎
咁會玩得投入好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆