上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.5k

依然仲係打側後抱嘅pose, 我中指只係輕輕hi去條妹妹線, 但都已經feel 到好濕
我彎起左手揸佢波, 右手撐開佢右腳, 浪喺我右腳上, 我右手中指
好似幫佢妹妹搽潤唇膏咁, 喺唇邊點下點下, hihi, 印下印下, 然後開始按摩佢豆豆
撩下窿窿口但唔插入去我邊捽住超濕嘅陰唇,佢邊扭腰,
我中指跣咗入去妹妹個窿窿到, 而且, 一插到底, 陰道最深處...
嗰種又濕又滑又暖又深嘅手感, 真係唔只佢妹妹俾我撩得好舒服, 連我都好enjoy….
重點係, 佢係窄窿”~!!

Chock咗幾下, 終於......佢無再背住我嗱…..佢終於都拎返過黎, 我攞返手指出黎,
佢瞓低, 我側扒佢雙手放我頸後,我地開返眼~!

少少光線下……我地對望著, 甜笑著鼻掂鼻佢拉我埋佢到,個咀啄下啄下我, 跟住....
: “我想要~!”
我反應只有一個, 就係要好好服侍佢~!!

我一手掀起張被, 除咗佢件衫, 當除到一半時,當佢雙手仲係舉起時, 我停咗
佢個頭俾見衫笠住, 我忍唔住奶佢雙乳, 又啜下乳頭….奶上心口, 跟住除埋嗰一半,
我摸住佢面寵, 同佢車, 我地無慢慢錫, 而係一黎就黎個激吻車到出晒界~!

我移一移位, 好似圓規咁, 我地個咀係個抽, 我地個身係隻腳……
即係點? 即係一邊車, 我一邊chock佢妹妹, 佢一邊伸手入我底褲內chock 我弟弟囉~!

佢妹妹瞬間地變成姐姐, 唇唇脹起, 豆豆脹起, 佢雙乳亦同時firm ,
佢好快就車唔到,個口都郁唔到了, 正係識擘大口同埋發出抑壓嘅….…..….~!

佢好似唔敢呷吟我就除埋佢條深色嘅底褲, 張佢對腳犀得更大, 佢好亨受我中指同無名指嘅功夫,
如果話女人愛說謊, 咁我一定可以話, 妹妹從不懂騙人, 更不會自欺…….
佢妹妹會時不時咁做出收陰肌”….我無feel, 係收陰肌~!!

佢放開晒心情, 攬住我條頸,我用口吸住佢個口, 佢喺我耳邊呻吟著, 呼吸著, 好似想谷野出黎咁…..
佢彎一彎身, 全身全心投入於十幾秒嘅陰道高潮中….~!

佢無潮吹, 但湧咗少少水出黎~! 喺哩個moment, 我講咗句淫嘢- - - - - -
: “妳個窿chock極都唔鬆喎~!”
: “好熱呀~!”
: “出面定入面呀?”
: “全身~!”

我錫咗佢一啖,跟住話: “得未?”, yes,So, 到佢服侍我嗱…..~!!

待續……

再期待^_^

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-3 20:10 發表 查看引用來源
oh...靚仔嘛?:smile_41:

ee...聽講妳喜愛西裝男喎, hahaha
都唔錯,係口靚仔左啲!唔係我杯茶

哈哈!西裝可以好型架!

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 08:28 PM 發表 查看引用來源
都唔錯,係口靚仔左啲!唔係我杯茶
哈哈!西裝可以好型架!
我都知~!!
睇唔睇?

等下文!
睇到人地心思思:smile_13:

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 08:34 PM 發表 查看引用來源
等下文!
睇到人地心思思:smile_13:
我今晚同聽日唔係HK 呀, 要星期日返黎先有得打....:smile_24:

:smile_15:
引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-3 20:30 發表 查看引用來源
我都知~!!
睇唔睇?
有得睇一定睇!!

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 08:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_15:有得睇一定睇!!
喺到睇咁激?:smile_53:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-3 20:39 發表 查看引用來源
喺到睇咁激?:smile_53:
Gum 你send俾我啦=P

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-3 20:35 發表 查看引用來源
我今晚同聽日唔係HK 呀, 要星期日返黎先有得打....:smile_24:
去旅行呀??
我好想去:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆