上一頁下一頁
發新話題

[嘻嘻新ac再開]主人老公越洋調教我黎引板識"朋友"p.1,4,6,10有相同share

收藏  |  訂閱
171  28.7k

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-21 02:08 PM 發表 查看引用來源
我除左底底俾你地啦
希望大家仲意Cindy!
老公過多幾日返黎, 又可以...嘻嘻調教下淫妻

淫妻要M 字脚底底要吊喺瞓既其中一邊至合格:smile_o01:

淫妻不如先wechat 我交個朋友,再約出嚟互相了解下再調教下,反正大家都有家室,一定無手尾!

:smile_o01: :smile_o11:

nice figure & nice pic

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-20 04:31 PM 發表 查看引用來源

多謝...heehee
好想起你到拎多D性經驗:smile_13:
不過應該好多師兄pm你

引用:
原帖由 主人的淫妻2 於 2015-3-21 02:08 PM 發表 查看引用來源
我除左底底俾你地啦

條底底咁乾爽既

淫妻再唔出嚟個post沉底啦

引用:
我除左底底俾你地啦

先比我地調教 然後再番去比老公調教

不如, 搵個日子, 我地一齊調教,

咁樣, 各位要開番個群組, 研究下點樣調教她, 例如係pat pat劃個目標, 我地掟筷子, 補充, 目標中心係菊花, 我眼唔錯架, 話唔定, 一掟,就插入菊花度 haha....:smile_35:
引用:
原帖由 newboy606 於 2015-3-21 11:59 PM 發表 查看引用來源
先比我地調教 然後再番去比老公調教

引用:
原帖由 cok678 於 2015-3-22 12:09 AM 發表 查看引用來源
不如, 搵個日子, 我地一齊調教,

咁樣, 各位要開番個群組, 研究下點樣調教她, 例如係pat pat劃個目標, 我地掟筷子, 補充, 目標中心係菊花, 我眼唔錯架, 話唔定, 一掟,就插入菊花度 haha....:smile_35:

師兄果然有見地:smile_o12::smile_o12:淫妻係咪聽到都濕曬呢:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆