上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.1k

引用:
原帖由 ccccyeung 於 2015-2-10 11:34 PM 發表 查看引用來源
師姐仲有同K先生聯絡嗎?

有但唔多,同埋大家關係唔同左

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-10 11:44 PM 發表 查看引用來源

我路過架JA
乜都好啦,個po唔沉就得啦 XD

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-10 11:46 PM 發表 查看引用來源

乜都好啦,個po唔沉就得啦 XD

有人同我吹下水呃下分, 無所謂呀

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-10 11:48 PM 發表 查看引用來源

有人同我吹下水呃下分, 無所謂呀
哈哈 唔怪得個個po都見到你

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈 唔怪得個個po都見到你

一悶咪上黎吹下水囉
順便搵女:smile_15:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

一悶咪上黎吹下水囉
順便搵女:smile_15:
咁搵到大波妹未?

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁搵到大波妹未?

好明顯未

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 12:04 AM 發表 查看引用來源

好明顯未
你下下要大波,係無咁易架啦

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 12:08 AM 發表 查看引用來源

你下下要大波,係無咁易架啦

咁當然啦~搶手貨WO~   :smile_15:

第二日我就出左去行街,諗住買條裙同性感內衣,而我係著番禽日件薄bra。。。我記得我著左件少少貼嘅tee,所以凸點時都會好明顯,因為今日得自己一個,所以初初都有d唔自然,但慢慢我就習慣左。間中我都會留意到有人昅我,e種感覺令到我好興奮,下面都不其然濕起上黎,真係覺得自己好鬼姣!最後我買左條黑色低胸連身裙,同套桃紅色嘅T-back & bra。

換好衫化好妝,我就等K來接我。差不多時間時,門鐘響起,當開門K見到我時,我終於明咩叫雙眼發光,因為佢當時就係e個表情,佢e個樣我一世都記得,一個令我好自信同開心嘅表情。佢亦即時忍唔住車左我一陣,攪到d唇膏都甩曬。

K帶左我去一間幾高級嘅西餐廳,而佢今日都執得幾正,仲剃曬d鬚根,真係幾吸引!成餐飯我地都食同傾得好開心,加上飲左紅酒,情緒都比較高脹。

食完飯,佢又帶左我去一間club,佢話我知e到係只招待VIP嘅私竇,入到去有個大舞池,側邊就有一d梳化同檯,因為當日係平日,並唔係太多人。個staff帶左我地行過舞池入左條走廊,走廊兩邊就係一間間VIP房,中途咁啱有個男人係其中一間房走出黎,佢見到K就同佢打招呼話自己同成班朋友係到,叫K一陣去搵佢,而佢亦有上下打量下我。入到房係一間唔算大有獨立廁所嘅k房,但裝修就比錢櫃好好多同乾淨好多。

K叫左支紅酒,我地亦開始唱歌。唱左陣,有人敲門,原來係頭先嗰個男人同另外一男一女,K見到佢地都好熱情打招呼,而睇佢地行頭都應該係d有錢人。K介紹我地識,個男人叫P,佢地知我係hk來都即刻好好奇,問我好多關於hk嘅野,所以我都唔會悶。玩嘅時候,我都留意到P成日望住我,傾計時亦靠得幾近,我有靜雞雞留意K嘅反應,但佢表現完全無異樣,但就時不時特登拖住我隻手。佢地叫左好多酒,因為我唔飲得,所以飲左陣我已唔敢再飲,K就係咁幫我頂,所以佢好快已經醉醉地。P同朋友玩多陣就離開左,因為見K已半醉,佢就叫我如果要幫手就去邊間房搵佢,仲寫左佢個電話俾我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆