上一頁下一頁
發新話題

男人眼訓起上黎真係連含J都唔比我含情sad but true

收藏  |  訂閱
206  8.1k

路過SUPPORT MS.C

一定係佢太眼訓:smile_34:

引用:
原帖由 kaka01 於 2015-1-3 01:19 PM 發表 查看引用來源
一定係佢太眼訓:smile_34:
眼瞓到咁

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-1-3 11:29 AM 發表 查看引用來源
甘我又想睇下係味
幻覺黎

我都全身走油嫁
無圖無真相喎.....

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-12-31 06:15 PM 發表 查看引用來源
今早訓醒想過下口引含下J
佢都搖頭話唔好,原因係因為眼訓
我又唔係要搞野,含下玩下都唔得:smile_39::smile_39:
好傷我自尊心:'):')
口交仍重度GAY行為,要事先了解對方有冇被GAY的意欲,跟對方講清楚和求情後才作出決定呀!

第一次為對方進行口交,對方點解話唔好,只怕你為對方口交時一唔小心會弄傷對方的下體呀!

引用:
原帖由 elijahli2 於 4/1/2015 09:34 PM 發表 查看引用來源

口交仍重度GAY行為,要事先了解對方有冇被GAY的意欲,跟對方講清楚和求情後才作出決定呀!

第一次為對方進行口交,對方點解話唔好,只怕你為對方口交時一唔小心會弄傷對方的下體呀!
吓!口交又關gay事?C兄係天主教人士?

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2015-1-3 10:20 PM 發表 查看引用來源

無圖無真相喎.....

本版係禁止有關貼圖的!詳請留意版規4條

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 08:50 PM 發表 查看引用來源

性交點同玩弄下體的口交?男士的精液用途是供跟女士正常性交時用以繁殖下一代的

(例如一對情侶做愛以生養孩子)其部位構造係讓性交時讓男士精液順利流入女士的生殖器官內

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 08:50 PM 發表 查看引用來源

GAY的定義,主要指男同性戀者

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%94%B7%E5%90%8C%E6%80%A7%E6%88%80
為何出現口交、手淫?主要起因為男同性戀之間滿足性欲而作出的行為,以口刺激對方性器官,從而對方享受到被性交的快感

手淫則是自我以手享受到被性交的快感

咁得意 不過出左黎做野半年 我都自覺身體差左好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆