上一頁下一頁
發新話題

請版主關post,唔該

收藏  |  訂閱
1.2k  27.5k

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:38 AM 發表 查看引用來源

無工作,唔洗做。

幾好丫…悠長假期!

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

E……師兄,過咗嚟呀?多謝晒你先。

你平復返就好啦 加油呀。

哎……其實我真係唔想講太多,所以我之前都無提過,但尋日真係忍無可忍,好嬲 ,先開post吊爆佢。

我自己講完都覺得醜,咁能樣 ...
就聖誕安排去外地行開下喇...心情可能好D
吊佢有用咩? 激氣都費事喇...
明白你心情..已經唔愛...但唔憤氣激親自己...值唔值先

引用:
原帖由 alanwl 於 2014-11-29 08:46 AM 發表 查看引用來源
小心點
哈哈,講就易,做就難囉(>﹏<)

不過都ok嘅,一個男人為咗要呃你上床,用盡心機去講大話,我都賺能咗啦^_^

咁都證明我有啲吸引力嘅,連大話都唔同你講,連嘢都唔想同你仆,人生就好能憾呵架啦^_^

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈,講就易,做就難囉(>﹏
男女一樣都大把大話,我會提高戒心

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-29 09:43 AM 發表 查看引用來源

就聖誕安排去外地行開下喇...心情可能好D
吊佢有用咩? 激氣都費事喇...
明白你心情..已經唔愛...但唔憤氣激親自己...值唔值先
係啵,吊佢都無能用,佢依啲人,我都唔能會再嘥氣吊九佢囉。

不過忍咗咁耐,谷能到爆炸,先上嚟開post發洩吓。

我個人有嘢唔可以放係心,越收埋就越唔開心,狠狠地大吊一獲,舒服晒囉,哈哈^_^

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-29 09:45 AM 發表 查看引用來源

男女一樣都大把大話,我會提高戒心
當你真心愛一個人,好難會戒心架。

初初識初初一齊,佢點會比你知道佢係咁能賤啵。

但日子一耐,好多嘢都現形架啦。

可以怪誰呢?怪就怪自己條命生成要遇能到啲仆街囉。

香港700萬人,點解會遇到,我相信係個天去安排。

好與唔好,都要自己去面對同承擔。

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:47 AM 發表 查看引用來源

我個人有嘢唔可以放係心,越收埋就越唔開心,狠狠 ...
比人大吊一鑊:smile_40:

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:47 AM 發表 查看引用來源

我個人有嘢唔可以放係心,越收埋就越唔開心,狠狠 ...
快快收拾心情喇
我自己就會咁諗,自己蠢修正無下次囉,同C姐想法一樣有MARKET使驚搵唔到

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-11-29 09:52 AM 發表 查看引用來源

比人大吊一鑊:smile_40:
吊一獲?邊夠呀,最好玩埋345p,咁就真係夠皮啦,哈哈^_^

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-29 09:53 AM 發表 查看引用來源

快快收拾心情喇
我自己就會咁諗,自己蠢修正無下次囉,同C姐想法一樣有MARKET使驚搵唔到
咪臭係,有市場,那怕無男人/女人呢^_^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆