上一頁下一頁
發新話題

[忙裡偷閒] 平淡變刺激[已更新#56 #100 #176 #204 #241]

收藏  |  訂閱
271  46.6k

[分享一個小故事]
ps:唔關於sex  純粹想分享下(想R痕就去第2個post):smile_o13:

識左個幾nice幾靚仔幾高大既一個人
約會個晚 佢好有風度好搞笑 係女都濕晒啦:smile_o05:
一心以為可能有機會發展
幾日後 傾傾下計 佢講一d sex topic
大家傾傾下 傾傾下
之後就暗示明示左想我做佢sp:smile_o04:
個刻除左無奈之外, 仲有種失望既感覺
btw 結果我係應承左

引用:
原帖由 misstina 於 2014-10-23 12:25 AM 發表 查看引用來源
[分享一個小故事]
ps:唔關於sex  純粹想分享下(想R痕就去第2個post):smile_o13:

約會個晚 佢好有風度好搞笑 係女都濕晒啦:smile_o05:
一心以為可能有機會發展
幾日後 傾傾 ...
:smile_40: 依家加埋有幾多個XD

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-23 01:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 依家加埋有幾多個XD
依家就唔多啦 3隻手指內算得晒
以前就多D 不過個排都停左一個月 爆到悶:smile_o08:

引用:
原帖由 misstina 於 2014-10-23 07:50 AM 發表 查看引用來源
以前就多D 不過個排都停左一個月 爆到悶:smile_o08:
哈哈,3個sp 都唔夠?

引用:
原帖由 misstina 於 2014-10-23 07:50 AM 發表 查看引用來源
得三個咋咩 XD

3位sp亦不夠?

唔知有冇機會同你爆房呢~~哈哈

Tina.幾時返黎啊。好掛住你。

引用:
原帖由 misstina 於 2014-10-23 12:25 AM 發表 查看引用來源
[分享一個小故事]

一心以為可能有機會發展
幾日後 傾傾 ...
搞咁大場戲都系咁

Thanks for sharing~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆