上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.0k

唉,其實我都明 只不過係每次我番香港我地都會一齊住,好sweet 好快樂
但係我一走佢好似就唔係好想我地既感情加深落去咁
佢有幾次試過想抽離,但係都比我拉番轉頭
宜家我每日都有keep 住同佢傾計
希望比到多d安全感佢
我唔知我地可以keep 幾耐
但係我會盡量維持
始終我再過多年幾就番香港定居
希望到時可以有個好結果
現階段都唔敢諗得太多(((

C 姐你呢, 我唔係好記得點你有無講過點解T唔會番香港既?
如果有,介唔介意再講多一次

識到C姐你真係好,起碼你都叫比較明我既情況
同是天涯淪落人)

引用:
原帖由 a890 於 2014-9-19 11:50 PM 發表 查看引用來源
唉,其實我都明 只不過係每次我番香港我地都會一齊住,好sweet 好快樂
但係我一走佢好似就唔係好想我地既感情加深落去咁
佢有幾次試過想抽離,但係都比我拉番轉頭
宜家我每日都有keep 住同佢傾計
希望比到多d安 ...
我同T都係咁... 佢唔會放太多感情喺我度,因為佢太了解我佢知我會好辛苦。
我地而家都唔知到底係咩關係... 不過佢喺嗰邊讀緊master accounting我就啱啱開始變態嘅law生涯:smile_o16:,所以我成日兩邊飛都唔太可能... 加上我可能遲d會去英國咁所以佢番到嚟都可能會見我唔到,始終英國同香港機票貴過香港飛澳洲:smile_o14:最差咪撘econ囉不過長期都唔係辦法...

如果你會番嚟定居嘅,就應該同佢試吓等。不過要記住分開太耐真係好難㗎

我都覺得識到你好好呀,等我出下集啦:smile_o09:

早呀, 咁你幾時出下集呀? :smile_o13:
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 08:50 AM 發表 查看引用來源

我同T都係咁... 佢唔會放太多感情喺我度,因為佢太了解我佢知我會好辛苦。
我地而家都唔知到底係咩關係... 不過佢喺嗰邊讀緊master accounting我就啱啱開始變態嘅law生涯:sm ...

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-20 09:01 AM 發表 查看引用來源
早呀, 咁你幾時出下集呀? :smile_o13:

應承你今晚出!! 而家同O入緊長洲:smile_o11:

嗯嗯, 玩得開心d呀:smile_o07::smile_o07:
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 09:25 AM 發表 查看引用來源

應承你今晚出!! 而家同O入緊長洲:smile_o11:

有次番去,終於見到T, 發生咗咁多事見到佢真係好激動...咩都無諗dum低晒d行李就衝咗上去攬實佢嘴,佢都無expect過我咁熱情,嚇咗一嚇想推開我... 嗰刻其實我好hurt,因為我真係無諗過佢會比呢個反應我。我即時勁down佢又攬番住我( ̄^ ̄)ゞ "傻妹你嚇死我咩,無啦啦嘴埋嚟,掛住我都唔係咁㗎嘛又唔係你條仔" 咁好啦既然佢攬番我就無事啦但係最後嗰句真係好hurt... 
一路揸車翻屋企嗰陣我都諗住佢嗰句,其實佢係咪介意...係咪唔想繼續咁樣嘅關係,點解見到我連小小開心嘅表示都無...真係勁唔開心囉,山長水遠飛過嚟揾你竟然咁對我...
終於番到去放低晒d野,沖個靚涼之後就幫佢執吓屋啦,我喺屋企慣咗淨係着低衫褲T都知,不過佢有roommates仲有個我都分唔到嘅孖生細佬,三個麻甩佬喺度,所以佢唔比我唔着... 我入佢房攞咗件波衫就出咗去攬住佢,同佢講 "終於有得見吓攬吓錫吓你,知唔知我有幾掛住你呀" 
點知佢竟然話"成日發姣你係咪想我搞你" (佢之前有問過我有無需要,都叫做有sext過吓) 
我就話"係呀,想比你摸比你擁有"(T ^ T)
佢突然攬得我好實之後話"唔好傻啦,你處嚟㗎點會想要(ーー;)" 我真係勁hurt之後話"點解唔會想,你係咪其實根本唔鍾意我,所以先揾藉口唔同我做?之前咁多男人想要我都無係因為我第緊一個人,一個會尊重我愛我嘅男人先比佢,我可能係衝動但我真係好想你係嗰個人,我好想同你一齊好想比你佔有我,更加想令到你舒服" 其實講到呢度我已經喊晒,佢見到我咁就抱起咗我入咗房,錠咗我落床。"你都係想我屌你啫,咁好你想要我就比你,收聲唔好再喊,最憎你成日喊我要你笑多d" 我完全比呢個咁惡嘅T迷到,不過又好驚,佢從來都無喝過我㗎...之後佢就琴咗上我道,我好驚喊得仲勁,真係未見過佢咁惡,點知佢竟然好大力咁琴咗我一巴 "咪叫你唔好喊囉,再喊打死你啊" 呢一刻望住眼前嘅T我真係覺得好恐怖,唔想佢再掂我,我不斷掙扎 "你唔好掂我啊我唔要啊,唔好搞我啊" "而家係你話要就要唔要就唔要㗎咩?你收聲,撩到我頂住頂住先嚟唔要啊?" 之後佢除咗我件衫,連bra都未除就好大力咁揸我個胸,㩒住我對手唔比我郁,之後之夾硬除咗我條底褲好大力咁想插入嚟,我本身係處已經好難入,仲要又驚又無前戲乾爭爭點入喎... 佢一路同我車一路小小,小小咁入,我真係好痛從來未試過痛到咁,我怕佢膊頭想佢停但係佢無理我,我wear到佢背脊都損埋.. 佢真係插到入去嗰吓我痛到喊咗出嚟,第一次仲要係比人強姦嘅方式真係好痛苦,我feel到佢好硬,係從來無見過嘅硬...需知道佢都唔細,最少7吋仲勁粗,我都唔知到底我妹妹係點容納小T,但係嗰吓係都叫咗出嚟。
當佢入到我最盡嘅時候就無再郁,停咗落嚟用手抹咗我d眼淚 "衰妹,係咪好痛啊?你真係緊到就嚟夾斷我啦(>_<) 我唔係有心咁對你㗎,但係你知唔知我聽到你話我唔愛你嗰陣個心有幾痛,我係想保護你唔想你後悔先唔同你做炸... 如果你真係好痛嘅不如唔好做啦,我見到你喊真係好心痛㗎" 我又比佢氹到好感動"只要你開心想點對我都得㗎,你鍾意點屌就點屌,我係你㗎啦" 雖然我好痛,不過比一個你愛嘅人填滿妹妹嘅感覺其實好幸福,佢唔單只填滿仲撐到好大... "你真係想繼續?不過我無套喎都係唔好啦" "唔緊要啦,反正第一次如果有套就唔係你第一個享受啦..."之後,佢慢慢開始前後郁,我亦都比佢錫到濕濕地,佢越插越快,越嚟越大力,我地兩個都濕到jit jit聲,我叫得好大聲而佢嘅呼吸聲都越嚟越大,我知道佢就嚟到,想抽出嚟啦。呢個時候我攬到佢好實,用隻腳箍緊佢條腰,就當佢入到最深嗰陣我就feel到佢d熱辣辣嘅精入晒我道,最少有3、4吓,真係好幸福好舒服。 "你係咪傻咗啊做咩唔比我meng出嚟射?而家又無套又無藥咁點算?" "我就係想你射入去,如果有咗咁我地就可以結婚,嗰個女人就唔會再纏住你,我就可以同你一齊..." 其實我一直都覺得第一次要內射先完滿... "咁...你仲係咪處啊而家?好似有人已經正識變咗我嘅人啦喎" 我真係未試過咁幸福,雖然我妹妹比小T插到又紅又腫,仲要成腳血同流翻出嚟嘅精,不過係T嘅我就已經滿足啦,我諗住落床去沖涼,點知我妹妹痛到行都行唔到,T就抱咗我去幫我沖涼,溫馨都講都唔信... 我嘅第一次,就喺T半姦半氹嘅情況下中出完咗...(●°u°●)​ 
P.S. 其實我懷疑佢鍾意強姦feel... 有一次我同佢facetime又係着內衣,之後佢話想剪咗我條bra strap, 好有feel...◉‿◉

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 08:50 PM 發表 查看引用來源
有次番去,終於見到T, 發生咗咁多事見到佢真係好激動...咩都無諗dum低晒d行李就衝咗上去攬實佢嘴,佢都無expect過我咁熱情,嚇咗一嚇想推開我... 嗰刻其實我好hurt,因為我真係無諗過佢會比呢 ...
估唔到係咁///有D接受唔到-_-

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-20 08:58 PM 發表 查看引用來源
估唔到係咁///有D接受唔到-_-
我都唔係好接受到...不過打完又有d濕:smile_o01:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 09:21 PM 發表 查看引用來源
我都唔係好接受到...不過打完又有d濕:smile_o01:
ha...想要咪要..依家又唔係處HAHA

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-20 09:39 PM 發表 查看引用來源
ha...想要咪要..依家又唔係處HAHA
揾邊個要喎:smile_o03:好陰公㗎無人要,今日曬到乾咁滯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆