上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

佢做得好好,起碼有思考過未來。
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-16 14:44 發表 查看引用來源

其實我覺得同保守並不完全拉上關系,女人大部份都係保守的,這是應該的,但如果倆公婆感情好,但日子過久了就沒了激情,倆公婆的關系亦變得淡如水,部份老公會自已出去玩,太太就等老公需要時就攪下,咁樣過埋下 ...

你老婆肯,一定有幫手。
引用:
原帖由 goldfish88 於 2014-10-16 15:32 發表 查看引用來源
我唔使玩交換,只想睇佢同人玩都滿足

絶對明白。
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-16 17:48 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 goldfish88 於 2014-10-16 03:32 PM 發表 查看引用來源
我唔使玩交換,只想睇佢同人玩都滿足

我地唔會交換,亦不會玩3P,我地主要玩氣氛,要enjoy 夫妻間的s ...

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-17 08:43 AM 發表 查看引用來源
昨晚又與吉士夫婦 和 阿力夫婦 去左小肥X 打邊爐(貪佢地有包房方便傾計),見左幾次又日日一齊wechat,大家開始熟落起來,話題亦越來越直接了,又食又傾好快又過左四個鐘頭,我地決定倆星期後又攪一次gathering ,今次 ...
very good la.

引用:
原帖由 A1000 於 2014-10-17 09:25 AM 發表 查看引用來源
比佢一歩一歩進行喇!
唔洗喎,地碼我覺得依家未需要去交換,但我地亦不反對一齊玩的朋友作交換,邊個有需要又想就自已決定囉,每個人的要求和立場都唔同,唔洗計劃架。

咁都啱!
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-17 10:22 發表 查看引用來源

唔洗喎,地碼我覺得依家未需要去交換,但我地亦不反對一齊玩的朋友作交換,邊個有需要又想就自已決定囉,每個人的要求和立場都唔同,唔洗計劃架。

mmf 經已夠喇!重要 mmmf ?
引用:
原帖由 goldfish88 於 2014-10-15 03:44 PM 發表 查看引用來源
我話樓主幸福,不是我。我都好想老婆肯玩MMMF,但佢係保守之人(床上唔係),冇得玩。

我贊成人妻應該試多d 不同size,做多幾個無壞

group party比較難預算遇到咩男對手,女士唔放心。
以夫婦為單位組成4P或以上,或再加單男,比較容易令女士有信心。

引用:
原帖由 goldfish88 於 2014-10-17 11:57 AM 發表 查看引用來源
我贊成人妻應該試多d 不同size,做多幾個無壞

要試下啲好嘢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆