上一頁下一頁
發新話題

大食o靚妹愛偷食(故事P4-#51,P7-#104,P10-#138)

收藏  |  訂閱
157  26.6k

引用:
原帖由 cmhltk 於 2014-9-13 06:34 PM 發表 查看引用來源

我都想知

大戰三百回合:smile_47:

引用:
原帖由 Mr36D 於 2014-9-14 03:03 AM 發表 查看引用來源
好叻喎,想要咩獎勵
你獎咩我要咩啦

引用:
原帖由 cmhltk 於 2014-9-14 09:13 AM 發表 查看引用來源

你獎咩我要咩啦

HI, 肥妹仔.  緊係獎妳比佢, 一晚......:smile_30:

引用:
原帖由 cmhltk 於 2014-9-14 09:13 AM 發表 查看引用來源

你獎咩我要咩啦

獎你食腸:smile_30::smile_30:

引用:

你獎咩我要咩啦

Send左獎勵比你

引用:
原帖由 cmhltk 於 2014-9-13 11:57 AM 發表 查看引用來源

H個到都算幾大(以我見過黎講)
司華力腸咁...
而我呢... 好窄.. 但覆水難收個隻
上次講過H既溫柔, 好快就令我成個人軟哂, 無哂力
所以就任由H點玩都得
對住H, 唔知點解會keep住濕
可能因為咁, 佢成日 ...
朝見口晚見面,加上keep住成日send message
我好快就鐘意左H
有日H問我某個日子得唔得閒
不如前一晚陪佢入長洲散心
話放心唔會發生d咩
當然已經估到佢想點啦
點會無事發生
最後我答應左佢去
個日上完堂已經好攰
搭船個時訓左係H膊頭到
之後好快佢就攬住左我
入到去都8點左右
搵個地方食完嘢買d酒就去左華x酒店
上到去飲下酒傾下計
之後各自沖涼訓
沖完大家訓係到再傾陣計就熄燈訓
無耐佢就攬住左我,仲錫左我幾啖
因為我地都攬得幾埋,我feel到佢細佬
雖然未硬,但我感覺到都幾大
好奇心驅使下,我扮唔小心hi到佢
我仲講左聲sorry,佢話唔緊要
佢問我:係呢,點解你信得過我陪我入黎嘅
我答:咁你又點解會搵我陪你入黎嘅,我又唔係特別靚女,應該無咩吸引到你架喎
佢無答我,之後就咀左埋黎
咀得興奮之際,我隻手開始百厭
好大條!真係好大條!
我就含情默默咁望住佢講,你下面好大
H同我講唔記得買套
問我可唔可以唔用
我就輕輕點左下頭

(男友係到,晏d再打)

支持下先

引用:
原帖由 cmhltk 於 2014-9-13 10:14 AM 發表 查看引用來源

I'm sorry that I can't reply pm.
By the way, nice to meet you too!

It's alright, but can you read my pm? Like.... I told u about a bit of my background, and would love to know more about you.

I have similar experience as you, and we work in the same field :p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆