上一頁下一頁
發新話題

酒真係可以亂性

收藏  |  訂閱
229  113.9k

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 04:02 AM 發表 查看引用來源

唔係,正職黎o家。 Summer果D係 summer pupil,好細個既咋。
我誤會咗添,但同office其實始終唔太好

引用:
原帖由 (小飛) 於 2014-9-1 03:58 AM 發表 查看引用來源

1人一支度,齋lit?
都ok啦,飲咗幾耐先?

咁有3-4個唔係好飲既,我地由11點幾玩到4點幾掛,不過,16枝係2點幾既事,之後都冇叫酒喇,個個醉晒,好似話成班癲晒咁載歌載舞咁,睇返D相勁好笑。

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 04:06 AM 發表 查看引用來源

咁有3-4個唔係好飲既,我地由11點幾玩到4點幾掛,不過,16枝係2點幾既事,之後都冇叫酒喇,個個醉晒,好似話成班癲晒咁載歌載舞咁,睇返D相勁好笑。
久不久狂歡一下都ok,自己一班人係熟既先重點,可放心去盡咁玩

引用:
原帖由 (小飛) 於 2014-9-1 04:04 AM 發表 查看引用來源

我誤會咗添,但同office其實始終唔太好

佢都以為係呢個問題,所以話佢可以轉另一間firm。其實,根本唔係呢個問題,問題係我。有。男。朋。友。 :smile_o02:

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 04:07 AM 發表 查看引用來源

佢都以為係呢個問題,所以話佢可以轉另一間firm。其實,根本唔係呢個問題,問題係我。有。男。朋。友。 :smile_o02:
哈哈,佢都幾一廂情願喎

佢認為你同男友會因佢而分開?
小心處理啦,好危險呀

引用:
原帖由 (小飛) 於 2014-9-1 04:07 AM 發表 查看引用來源

久不久狂歡一下都ok,自己一班人係熟既先重點,可放心去盡咁玩

呢班friend由英國讀書細細個已經一齊玩,基本上係每個星期都會出黎癲,有男有女有爸爸有媽媽,我同另外2個friends住得好近 (同一條街),所以一定一齊坐的士返屋企。:smile_o11:

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 04:10 AM 發表 查看引用來源

呢班friend由英國讀書細細個已經一齊玩,基本上係每個星期都會出黎癲,有男有女有爸爸有媽媽,我同另外2個friends住得好近 (同一條街),所以一定一齊坐的士返屋企。:smile_o11:
咁都幾好呀,識咗咁多年都仲keep到
好多時各有各忙,未必可以常聚

大大力支持你

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 03:31 AM 發表 查看引用來源

嘩,真係同道中人喎。帶呢D樽仔返香港,俾海關見到都唔洗驚。 :smile_o01:
我係一班人買8枝whisky,自己分,每人100 ml or 150 ml

引用:
原帖由 larcheviviyin 於 2014-9-1 03:56 AM 發表 查看引用來源

我地15人開左16枝 1 Litre 裝 Gold Label,唔係唔醉呀?
你好劈得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆