上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.0k

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:15 AM 發表 查看引用來源
大家早抖了, 明日再聊
早抖

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:18 AM 發表 查看引用來源

屈蛇有幾好玩..........
睇下邊間U啦...北大清華有時好似執得幾嚴lol 其他我唔知:smile_30:
我之前去個個吾嚴呀
屈到蛇...
單人房有TOILET
好舒服

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:20 AM 發表 查看引用來源

我介意啊:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:所以去既話要同我講
應該吾會係今年既事...

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:21 AM 發表 查看引用來源

都係嗰句....冇貨啊:smile_30:我見到其他po好多貨~~~:smile_43:gogogo
我睇過啦
吾岩我....

引用:
原帖由 scholes258 於 2014-8-4 02:22 AM 發表 查看引用來源
到時你黎帶我去北京玩,夜晚係我度屈囉 :smile_47:hall房租必須是一年一次性交的 :smile_47:
房租必須是一年一次性交的LOL

不過應該吾會係今年去

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:22 AM 發表 查看引用來源

叮噹應該唔得閒理我地:smile_30:
佢會得閒既...

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:24 AM 發表 查看引用來源

你冬天去定夏天去? 冬天去既話好啊~~~~ 我都想冬天去北京啊:smile_30::smile_30::smile_30:

:smile_14:我覺得喺引版"野食"呢個term有啲歧義...我唔知你講緊邊種野食:smile_30::smile_30::smile_30:
冬天去呀!!!! 係呀,應該會幾好feel!!!
呢個"野食"係真係食物個個 後面個個食...你懂的

我熄電腦啦...
一係就上覆POST
一係就聽日啦....

晚安1

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:30 AM 發表 查看引用來源

房租必須是一年一次性交的LOL

不過應該吾會係今年去
呢句係張開西望入面個北妹講既,你應該知的哈哈
下年頭去囉,或者3,4月我都應該仲係個邊

引用:
原帖由 一名大食男 於 2014-8-4 02:26 AM 發表 查看引用來源

燒烤、炒肝、北京出晒名
食嗰啲就算啦XD 你應該主打玩:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆