上一頁下一頁
發新話題

(舊相p.1更新文p.47)Happy妹的性記F篇,c篇P.38.

收藏  |  訂閱
899  201.7k

引用:
原帖由 JohnCheuk 於 2014-7-1 11:37 PM 發表 查看引用來源
Round2好詳細呀
呵呵希望你快d有round3啦

round未有咁快呀..HAHA..呢排好忙..都冇時間去香港

引用:
原帖由 xlpjjosm 於 2014-7-2 01:13 AM 發表 查看引用來源

等緊你幫手呀^^哈哈

HAHA...幫得手就好大獲個bo....:smile_o01:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2014-7-2 01:47 AM 發表 查看引用來源
正到呀
多謝...:smile_o05:

引用:
原帖由 沒有腳的雀仔 於 2014-7-2 02:59 AM 發表 查看引用來源
你個PAT 真係好正~~ 難怪HAPPY 推得咁開心! 我都想試下食葡達
下次買一打比你食啦..HAHA

引用:
原帖由 jas臣 於 2014-7-2 03:31 AM 發表 查看引用來源
睇完都想入廁所搞搞佢...正啊

咁你搞左未..HAHA

引用:
原帖由 zeddd 於 2014-7-2 03:46 AM 發表 查看引用來源

大pat ,拍拍聲,正爆!

快d upload 條拍拍聲比我聽住來打J 啦:smile_38::smile_38:
冇得UPLOAD WO..

引用:
原帖由 Alex511 於 2014-7-2 04:15 AM 發表 查看引用來源
HIHI,good post:smile_o09:
快d upload 條拍拍聲比我聽:smile_o06: :smile_o06:
UPLOAD唔到...................:smile_o03:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-7-2 06:15 PM 發表 查看引用來源

你唔知老人家叫澳門係梳打埠?
真係唔知TIM.....哈哈

今晚有d失落,有d唔開心........

平時好中意令人開心.....自己都會好開心...

今日我令人唔開心....自己都唔開心....

唔玩引版啦............................好想自閉一下...

有冇笑話聽...........每人比個笑話我笑下..可以嗎

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-7-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
今晚有d失落,有d唔開心........

平時好中意令人開心.....自己都會好開心...

今日我令人唔開心....自己都唔開心....

唔玩引版啦............................好想自閉一下...

有冇笑話聽...........每 ...

OK...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆