上一頁下一頁
發新話題

人妻想偷食

收藏  |  訂閱
167  59.8k

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-5 09:20 PM 發表 查看引用來源
我想問我點可以修改個帖名比人知有update

個帖右下角編輯試下

係咪高手都好
如果你係愛你老公既話
係你對佢有feel時就應該要停
如果唔盞自己受傷

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-5 09:19 PM 發表 查看引用來源

未有再約,其實我同佢見得唔密,但日日wechat又冇咩關於sex既野,唉,佢係咪高手引緊我呢?

男女flirt緊永遠係最開心
好好enjoy

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-5 20:06 發表 查看引用來源
我最後決定引誘佢........

我同佢講你唔好貼我太近,我怕我d香水味會整到你身上,怕你老婆會發現,(我用左我最鐘意既hermes香水噴左o係頸,鎖骨,手,成身都散發淡淡既香味,飲左酒既我雙眼變得更迷人,面珠紅卜卜 ...
分得開性同愛既女人不多,勉強自己冇幸福...

thank you your report:smile_40:

請問你還會更新嗎⋯我有興趣知道事態發展

Sweetie,當局者迷,我都迷失過,
嘗試站係旁觀者心態
X先生點解會浪漫時間係你身上?
你點解要同佢保持聯繫?
佢同你傾咩話題最主動,最多回應?
點解你會信X先生既故事?

太多問題..自己諗。

男人同女人既關係,可以用足球比賽比喻,
在中前場不斷你爭我奪,爭取表現自己既機會
但無論場波點精彩,最後都一定係想埋門一腳,
"射龍"!!,有得射,而吾射?
有2個可能性,1.佢吾識,2.高手

要諗自己將來。
報復,可能換來報應
凡事必有因果
希望你生活得開心^^

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2014-4-6 07:37 PM 發表 查看引用來源

分得開性同愛既女人不多,勉強自己冇幸福...
(- -)講緊我!哈哈

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-4 05:22 PM 發表 查看引用來源

其實我有時都會諗佢佢係咪高手,但比我感覺又唔似,但真真假假我確認唔到
如果猜疑, 那是十分辛苦, 隨心做自己喜歡的便足夠

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-3 06:27 PM 發表 查看引用來源
其實我愛我老公,但唔甘心佢偷食,我想玩,至於你叫佢大叔,我就係鐘意d成熟型,我知佢有家庭,我都冇諗過介入,我知我自私,但搵到個我岩既人真係唔易,我眼角高
俾你報復到都唔會開心:smile_40:感情的事,踩得越深,只會陷得越入:smile_40:你有無諗過可能會玩唔起?最終最傷的人係你自己。

萬一你老公發現左,咁你有打算離婚的決心嗎?:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆