上一頁下一頁
發新話題

big 6嬸…40D的震撼(重口味)

收藏  |  訂閱
182  78.2k

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-3-4 04:52 PM 發表 查看引用來源

等我都用哈佬兄呢招炮制我老婆

你老婆實爽到震

附件

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-4 10:17 PM 發表 查看引用來源

最好買兩支,一前一后,再加碌真九,
實玩死條大6嬸。

三碌嘢點玩?高難度d

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 08:34 AM 發表 查看引用來源

三碌嘢點玩?高難度d

冇問題噃!我同老婆都試過咁玩,前震狗,後肛門塞或串珠,再嚟口含我條狗,high到佢口水西水係咁流,爽到呢……

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-3-6 09:03 AM 發表 查看引用來源
.
冇問題噃!我同老婆都試過咁玩,前震狗,後肛門塞或串珠,再嚟口含我條狗,high到佢口水西水係咁流,爽到呢……

師兄果然經驗豐富,多謝賜教 !

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 09:09 AM 發表 查看引用來源

師兄果然經驗豐富,多謝賜教 !

客氣客氣!大家交流研究吓啫!師兄文筆流暢,望多多發表新文,造福一眾飢民!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-3-6 10:51 AM 發表 查看引用來源

客氣客氣!大家交流研究吓啫!師兄文筆流暢,望多多發表新文,造福一眾飢民!

睇得咸濕古仔多,唔識偷也會抄,ching過獎 !big 6嬸暫時未有乜嘢好講了,再講可能要講自己件八婆,我件八婆就無40D,不過渣渣地都有37D奶,啡lin黑森林小打理,弄致雜草叢生, !悲哀…

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 12:36 PM 發表 查看引用來源

睇得咸濕古仔多,唔識偷也會抄,ching過獎 !big 6嬸暫時未有乜嘢好講了,再講可能要講自己件八婆,我件八婆就無40D,不過渣渣地都有37D奶,啡lin黑森林小打理,弄致雜草叢生, !悲哀…

http://n2.hk/ ...
正相研究如何修飾一下佢d雜草,搞返好個賣相先可以重出江湖,會會各位東江父老叔伯兄弟…

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 12:45 PM 發表 查看引用來源

正相研究如何修飾一下佢d雜草,搞返好個賣相先可以重出江湖,會會各位東江父老叔伯兄弟…

正常香港家庭主婦都唔注重內在美,唔似D鬼妹,外面普普通通,剝咗後裏面可能成set Victoria Secret!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-3-6 01:11 PM 發表 查看引用來源

正常香港家庭主婦都唔注重內在美,唔似D鬼妹,外面普普通通,剝咗後裏面可能成set Victoria Secret!

有d女人嫁左就懶撚過西 !唔注重內在嘅嘢,個爸黃禁禁都照戴,睇見都唔開胃,真係要思想教肉下佢地
老實講我隻乸外表絕對不差,就是欠缺內在包裝…
不過佢又唔撚係個爸黃禁照著果d女人! 佢有時仲會著下t- back,不過總係唔修茸下d西毛,任得佢地走撚出嚟,失禮死人

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 01:57 PM 發表 查看引用來源

有d女人嫁左就懶撚過西 !唔注重內在嘅嘢,個爸黃禁禁都照戴,睇見都唔開胃,真係要思想教肉下佢地
老實講我隻乸外表絕對不差,就是欠缺內在包裝…
不過佢又唔撚係個爸黃禁照著果d女人! 佢有時 ...
哈!乜阿嫂D西毛走咗出嚟會俾第個男人睇到咩?點會失禮人啫?哈佬兄都唔介意咁佢咪理所當然懶得去修葺囉!一來自己剃得唔靚,若然俾錢做Brazilian Wax又貴,都係幫你慳荷包啫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆