上一頁下一頁
發新話題

減壓..原來就係咁簡單..(重口味左少少..唔喜唔好入.....文在#196)

收藏  |  訂閱
231  37.1k

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:30 PM 發表 查看引用來源
明白..CHING你訓未:smile_35::smile_35:唔知可唔可以幫我搵D INFO??
要搵咩INFO,你要搵既就PM我,如果砌機個D的話,聽日我搵我老板報比你

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 11:30 PM 發表 查看引用來源
Cu all la ......

乜你講到好似聽日飛:smile_19:

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 11:30 PM 發表 查看引用來源

記住我講既野呀,good dream

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:32 PM 發表 查看引用來源

要搵咩INFO,你要搵既就PM我,如果砌機個D的話,聽日我搵我老板報比你
額外野...純粹係我急用..但又搵唔到:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:28 PM 發表 查看引用來源

我都係賣下電腦野咁,我係電腦仔黎,但係我好笨嫁咋,紅磡番工,做公司客生意,有D做珠寶既,有D做杉呀,做BAR個D都有
話時話你公司幫64GB MIRCO SD卡幾錢

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 11:19 PM 發表 查看引用來源
投下機囉:smile_35::smile_35:再唔係你睇下人地後生仔D FB..炒金
炒金真係好搞笑。。。

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 11:17 PM 發表 查看引用來源
一定開心過香港@@

最好啦,仲會唔會上黎?

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 11:21 PM 發表 查看引用來源

金就唔炒啦,D老屈金都比曬基金佬蝕曬,我都係腳踏實地做人算啦

再唔係儲舊錢搵D生意仔做住先LO,到時有錢你中意移去邊都得啦
儲錢。。。點儲呀。。靠銀行儲到死都唔多,仲有通漲

引用:

咁快c u.....i will miss you

男主角是否pho仔?

八卦問吓...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆