上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.2k

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-29 09:14 PM 發表 查看引用來源

pick up my son law
真係好媽咪
靚媽咪今晚有無落公園行下

原本好攰有d眼瞓
但一睇到你張相即刻醒晒仲好精神

好早WO、支持!

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-29 09:19 PM 發表 查看引用來源

7:30 am
early job

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-29 09:19 PM 發表 查看引用來源

7:30 am
get up at 5 ...

KAKA, 幻想點俾路人攪法呢?
你咁樣引你老公法, 返到去緊係即刻將你就地正法! :smile_o12:

大大力支持淫妻

靚女Spicy,早晨

超市推車

睇左你地的comment, 真是好有衝動:smile_13:

昨晚接完仔仔去我奶奶家後 (唔洗問, 答多次, 是! 我3點放工),之後, 就借D意話出去接daddy[要佢車我去supermarket買野]

回家換左件反工衫[we are living in the building only], 個心 15 / 16 揀戰衣, 最後揀左件底胸小背衫和牛仔短裙, 而brabra和底底都除左 [上下真空], 但是件衫有pad, 其實都無咩點凸, 但最後都是著反件牛仔jacket, 自己行都無gum驚!! 跟著call 老公, 佢都差不多放工, 就落留下等佢, 一路都是Q手, 所以件牛仔衫cover麗, 但下面真是涼淹淹!!!

上到車老公已問我買咩, 為何要佢drive?? [因為樓下有supermarket ] 跟著我就對他淫淫笑, 拉高條裙仔比佢睇, 佢好surprise, 但我拉反抵, 唔比佢摸, 但佢照隔衫搞我, 搞到人地好痕, 在車典下典下..... 仲要好似比巴士站D人望到, 要我有D火叫佢, 先肯揸車走!!!   仲要一紅燈, 就拿部iphone影人地條 gap [乞人憎]!!!

到左個商場仔, 我就入左間屈臣氏買眼睫筆, 個哀老就在我隔離左右 snapshot 我,  我覺得D人留意佢仲多過我, 之後去左間細的私型suppermarket [即是唔是百記/惠記 law], 沒gum多人ma!!!

今次我叫哀老行我遠D,  假裝唔識跟著我行[其實佢似變態多D]!!! heeheee....

跟著佢仲要求我人地除牛仔衫, 我就除左比佢拿, 推住駕車仔繼續行, 每次同D男人迎面而過, 都望到佢地會及住人地個心口, 有D仲會望下我個樣, 但當我望反佢地個樣, 佢地就好尷尬望去其他地方

老公仲偷偷地同我講, 話有個啊伯跟著我地!! 開頭無留意, 但記得佢好似有迎面行過兩三次, 之後仲同我地行同一條line假裝揀野, 唔知做咩自己好似有鼓熱流, 下面已經氾濫[可能無著底底, 真是felt到有水水已由大脾流到膝頭]!!! 其實個啊伯唔靚仔, 仲要又瘦又矮 [道友look], 但是佢一舉一動, 見到佢有得睇無得食個樣, 就令我..... [唔知佢反屋後, 會唔會惦著人地來打...lei?]

最後, 買完水果就走, 個哀老繼續'龍友'上身', 原先要直接去反奶奶家, 不果都要回家著反D內衣褲, 但如果反得屋...:smile_47:

欲火焚的我, 就立即放D野上飯枱, 然後拉起條裙子show出個pat pat, 按住張枱, [好似頭先在supermarket推車gum], 唔洗講老公就飛前, 從後X我!!! 其實佢都著矖, 而仔仔又不在家, 所以越來越起勁!!! 真是拍拍聲,  爽到閉眼我大聲呻吟 [仲一路幻想自己仍在supermarket一路推車, 一路比老公老漢推車!!!]

我地搞完和沖完涼, 先反奶奶家, 令到老公仲比奶奶責備!!! :smile_35:
--------------------------------------------------------------------------------
Ref Pictures on P.15 - 211#
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22608379&extra=&page=15

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-30 09:33 AM 發表 查看引用來源
睇左你地的comment, 真是好有衝動:smile_13:

昨晚接完仔仔去我奶奶家後 (唔洗問, 答多次, 是! 我3點放工),之後, 就借D意話出去接daddy[要佢車我去supermarket買野]

回家換左件反工衫[we are living in the bu ...
正呀!
放膽行出左一大步
你要對自己有信心先得
其實你好鬼正同有吸引力的
我都想陪你行超市

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆