上一頁下一頁
發新話題

結婚之前的一點往事...... updated #59

收藏  |  訂閱
412  43.9k

引用:
原帖由 天河浪人 於 2013-9-5 04:21 PM 發表 查看引用來源

有冇diy過我篇文先 :smile_30: 你話有我先有動力打埋架
未, 但係想 ga la, 你篇文令我驚驚地 add 人 wc 因為我個 wc 有我個樣....
而且, 我以前既職業..... 可能好易撞見熟人都唔奇ga

引用:
原帖由 martinchan918 於 2013-9-5 04:30 PM 發表 查看引用來源

YO 緊~ :smile_30: :smile_30:
成地水

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:31 PM 發表 查看引用來源

未, 但係想 ga la, 你篇文令我驚驚地 add 人 wc 因為我個 wc 有我個樣....
我初時睇 c hing 個標題見到 wc
我以為係公廁既意思....:smile_35:

引用:
原帖由 hdoirysodri 於 2013-9-5 04:28 PM 發表 查看引用來源

禁你enjoy嗎?定只是愛他所以無反抗
大力捉住 ok enjoy, 但係扯頭髮, 撞頭埋牆, 一巴巴咁打.... 就只係愛佢而冇反抗....
我其實好驚佢打我。
但係我鐘意佢按住我個口唔比我叫果種.....

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:34 PM 發表 查看引用來源

大力捉住 ok enjoy, 但係扯頭髮, 撞頭埋牆, 一巴巴咁打.... 就只係愛佢而冇反抗....
我其實好驚佢打我。
m女:smile_o01:

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:34 PM 發表 查看引用來源

我其實好驚佢打我。
你都有 d M 女特質

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-9-5 04:32 PM 發表 查看引用來源

我初時睇 c hing 個標題見到 wc
我以為係公廁既意思....:smile_35:
我到今朝早都唔知 wc 係乜, 直至一小時前我爆 pm, 個個都話 add 佢 wc, 我先知原來係 wechat:smile_44:

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:36 PM 發表 查看引用來源

我到今朝早都唔知 wc 係乜, 直至一小時前我爆 pm, 個個都話 add 佢 wc, 我先知原來係 wechat:smile_44:
我個公廁都凋空左好耐
都唔好用既我覺得:smile_35:

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈,禁唔好用wc...whatsapp同line都得的...唔洗怕
還有,女人有奴性唔奇,但你自已鐘意就ok

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:31 PM 發表 查看引用來源

如果真係要ADD, 要開個新WC喇, 好好保護自己, 一係開個LINE又得, 當然吾好SHOW 樣,
網上咩人都有~ 小心D 好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆