上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.7k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-16 09:33 PM 發表 查看引用來源

唔準你咁講尼采呀:smile_o02:
那那那连尼采也出声咯:smile_o01:

引用:
原帖由 mysen 於 2013-7-16 21:29 發表 查看引用來源
恐怖
都唔係呀

update plz~~~~~~

口交,浪漫d黎講係澳式濕吻,Aussie Kiss。
依個浪漫既說法,係一個德國人教我。
所以如果各位師兄想人幫你含,
你地可以話 “其實我French Kiss到有d悶,不如我地黎個Aussie Kiss。”,
而唔係“幫我含。”,你睇下,Aussie Kiss係咪好聽好多?
為左解決折磨緊我既小小 D,
我決定左要好好以Aussie Kiss回應佢。

我跪係佢既兩腳前面,唔係用手拉開條西褲既拉鍊,
而係用牙咬住輕輕拉開。
當我成功用牙拉開個拉鍊,我對眼同佢既眼對望,
佢既面上,仍然係一個非常黑人憎既笑容。

“我悶到差d要開亞視黎睇。”

大家試想想,你地情到濃時,個口貼近今對方既性器,
用盡全力去比個最sexy既眼神你既partner,
然後你發現,係你服務緊佢既時候,
佢居然係度睇緊電視!
你令轉頭研究係咩電視節目可以令佢連sex都唔理,
如果係無頭東宮重播,Game Of Thrones第四季,
你都可以放低面前既陰莖或者陰部,一齊溫馨地睇欣賞依套電視劇。
點知你一睇,
仆你個街,亞視嚟嘅喂!
你居然輸左比套魚樂無窮,
輸左比套婆媽又重播左N次既韓劇!

我個時簡直係比人無比地羞辱!
我皺一皺個鼻以表示自己既不滿,然後望住彈出黎既小小D,
應該話,大大大大D:smile_29:
可能好奇怪,我明明無同過D嘴對嘴kiss,
但係我就同小小D kiss。
我唔知其他人係咪會一樣,但依個係我既習慣。
我既嘴變成O型,然後含住龜頭,
慢慢前後進出,但係範圍唔係成條J,
而只係最頂頂既蘑菇。
之後我隻手慢慢摸下個陰莖既底部,
好似幫佢做緊按摩,又好似打緊指模一樣,
輕輕按壓。

佢無再講野,而係將隻手擺係我個頭度,
以一種好溫柔,好林耀國既方式摸我個頭,
好似讚緊我做岩條數一樣。
而我自己亦唔清楚,我當佢係林耀國定係D。
我淨係知道,我破壞左自己既習慣,
為一條無戴condom既陰莖口交。

我條舌係陰莖既最頂部打圈,
然後我知道佢好似頂唔順,微微用力想我含多d。
我盡力將自己既口包含條陰莖,
好似飲緊一條特大飲管一樣吸下吸下;
講真,雖然佢無咩味,
但係感覺真係非常唔討好。

因為個口好辛苦既關係,對眼控制唔到禁流眼水,
而且因為長期打開個口,我feel到d口水就快要瀉出黎。
我係依個moment,抬起頭望住 D。
可能我望落去有少少可憐,又可能我口技高超,
我知道,單純地知道,
係我口入面,又熱又溼滑既野,
正要傾瀉孤單同慾望出黎。

Game of Thrones 百看不厭

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-17 12:46 AM 發表 查看引用來源
Game of Thrones 百看不厭
青蛙有品味!估唔到會遇到有人鍾意睇GoT:smile_52:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-7-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

波靚當然好,但小弟都會比大波吸引到架,,,

大既玩下就 ok

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-17 12:49 AM 發表 查看引用來源

青蛙有品味!估唔到會遇到有人鍾意睇GoT:smile_52:
唔係所有野要講晒出黎架嘛

個 post 咁快就比人遺忘左?

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-17 12:41 AM 發表 查看引用來源口交,浪漫d黎講係澳式濕吻,Aussie Kiss。依個浪漫既說法,係一個德國人教我。所以如果各位師兄想人幫你含,你地可以話 “其實我French Kiss到有d悶,不如我地黎個Aussie Kiss。”,而唔係“幫我含。”,你 ...
點解要係魚樂無窮???
唔可以睇初音咩???:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆