上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  97.3k

而且佢有乜理由可以阻你辣第二條仔玩呢:smile_30:

引用:
原帖由 持久男 於 2012-9-8 02:14 AM 發表 查看引用來源

哎佢出黎執多劑,出到黎搵人打鑊佢
好!可惜師兄嚮度講左,已經曝左光唔用得...

like this

引用:
原帖由 manyi28 於 2012-9-8 02:12 發表 查看引用來源

講咗就係講咗!解釋嚟做乜?
我都未block佢佢講撚完block咗我啦“呢啲咪高手囉!!
咁撚高手就開個名同電話睇下有幾多人識佢啦你都冇蝕...之後等我搵埋高登仔起佢份料

到時睇下邊個係高手:smile_15:

原來所有賤男UP既野都係差不多同一個PATTERN :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-9-8 02:17 發表 查看引用來源

好!可惜師兄嚮度講左,已經曝左光唔用得...

九硬同口臭果D仆街冇我地咁有理智架...以上既動作唔止一個仆街中招啦...:smile_44:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 02:21 發表 查看引用來源
原來所有賤男UP既野都係差不多同一個PATTERN :smile_03: :smile_03:
你仲記得我嗎:smile_41::smile_41:不嬲都係咁上下架啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 持久男 於 2012-9-8 02:22 發表 查看引用來源

你仲記得我嗎:smile_41::smile_41:不嬲都係咁上下架啦:smile_30::smile_30:
你又記得我 ???????????:smile_53: :smile_53:

c姐
吾好咁火啦
天下賤男何其多
遇到好正常
不過呢個真係賤男中?極品
口抹遮攔到咁?地步
仲要傻下傻下話解釋
佢仲想點兜呀

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 02:24 發表 查看引用來源

你又記得我 ???????????:smile_53: :smile_53:
不嬲都記得你架啦...係你唔記得我姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆