上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

CHING,好老實而家再黎多一次,我都唔敢講100﹪忍到。

我都涯過行屍走肉既時間,真係好辛苦,返工仲要扮無事,又要見好多唔同既客,好似將自己既情緒抽離晒,但一放工返到屋企,就係房度爆發,的確唔易捱過。
引用:
原帖由 aName 於 2012-1-25 12:37 發表 查看引用來源
其實有D佩服CHING...
一開始F比妳攪你都可以忍住.......

同埋好幸福呀..係傷心既時候有T甘細心安慰你...
我果時自己一個人頂...真係崩潰....日日都行屍走肉甘....

呢一PART 其實一D都唔SWEET 喎 !
BTW,多謝支持,有機會由睇頭睇啦,妳就會明白呢度點解唔SWEET。
引用:
原帖由 白雪雪b 於 2012-1-25 03:27 發表 查看引用來源
我淨係睇partXII, 幾sweet

CHING 講黎聽下?
引用:
原帖由 lorywong 於 2012-1-25 03:22 發表 查看引用來源
樓主 我有跟你差唔多的。。。。 唉

多謝CHING 支持!我本來都有諗過停,但覺得寫埋佢啦,因為應該唔會寫第2次,雖然文筆唔係好好,但都想完成佢,唔知仲有幾多PART,因為太零碎。
最多出慢D ! 希望各位CHING C姐C妹唔好見怪同繼續支持。

無諗到呢個POST可以過到10頁(雖然自己都灌左好多水 :smile_o01:)
引用:
原帖由 魂.忠仔 於 2012-1-25 13:14 發表 查看引用來源
師兄,你寫完了得好好,第一次可以一次睇甘多。你繼續出我一定繼續追

回覆151 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-25 02:12 PM 發表 查看引用來源CHING,好老實而家再黎多一次,我都唔敢講100﹪忍到。我都涯過行屍走肉既時間,真係好辛苦,返工仲要扮無事,又要見好多唔同既客,好似將自己既情緒抽離晒,但一放工返到屋企,就係房度爆發,的確唔易捱過。 ...
雖然老土,但時間真係有用,我曾經又係會日喊夜喊,但只限自己一個果陣,係其他人面前依然要扮無事,當時真係唔知呢種魂不附體既日子要維持幾耐,但時間耐左,真係會有一日突然發覺自己已經放低左,可以繼續向前行

我鐘意睇有情節ge故仔. 好過剩係得sex ge
支持你.我一定會追哂佢.唔好爛尾呀

我都覺得以為唔去諗唔去想過一段時間以為自己放底左,但一HIT 到一D 位,D情緒就爆返出黎,到底咁係放底左定未放底?我都唔知,但總要向前看
引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-25 14:24 發表 查看引用來源
雖然老土,但時間真係有用,我曾經又係會日喊夜喊,但只限自己一個果陣,係其他人面前依然要扮無事,當時真係唔知呢種魂不附體既日子要維持幾耐,但時間耐左,真係會有一日突然發覺自己已經放低左,可以繼續向前行
...

多謝支持!呢位係CHING定C姐黎呀?
我會打晒既,只係時間問題同仲有無人想睇~~
引用:
原帖由 sueb____ 於 2012-1-25 14:25 發表 查看引用來源
我鐘意睇有情節ge故仔. 好過剩係得sex ge
支持你.我一定會追哂佢.唔好爛尾呀

引用:
原帖由 PostitCY 於 25-1-2012 02:08 PM 發表 查看引用來源
當時我都唔敢太快同T有D 咩交流,因為唔想佢真係做左代替品,唔係到時大家又唔開心,所以都係想處理好自己同F既野先。

其實我都覺得係果個時間遇到T係真係好幸福,佢真係陪我走過一段好唔開心既時間。

CHING 睇 ...
係牙…有過非常唔開心既一段情,應該係好慘痛先啱,之後又識到另一個女仔但都係分手收場,所以 ching 個post 都抅起我既回憶。我無 ching 你咁幸褔最失意時遇上 T,雖然仲等待你同 T 啲故事,但相信 T 對你會好好。期待你同 T的 開始編!

引用:
原帖由 PostitCY 於 25-1-2012 02:36 PM 發表 查看引用來源
多謝支持!呢位係CHING定C姐黎呀?
我會打晒既,只係時間問題同仲有無人想睇~~
ching 千其唔好停牙…咁感人既 post  點會無人睇,頭先我先由 part I 重温一次添。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆