上一頁下一頁
發新話題

Jannie的秘密花園 - 人生最大的侮辱

收藏  |  訂閱
580  52.0k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-28 11:04 PM 發表 查看引用來源

不過外國人好鍾意玩 d 比較 rude 的野..
我睇返我 net fd 係外國玩.. 如果係初識的中國人會 nice d..

但有 d 都會鍾意打到個 pat 紅晒
的確,佢地係呢鋪癮

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-28 11:07 PM 發表 查看引用來源

的確,佢地係呢鋪癮
你是講rape feeling 嗎?

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-28 11:07 PM 發表 查看引用來源

的確,佢地係呢鋪癮
文化差別.. 日本人會話你個妹妹好可愛, 你似個娃娃.. 同你講.. 李痕好 ~

都好過外國人開口埋口都係 Bitch @ @

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-28 11:04 PM 發表 查看引用來源

不過外國人好鍾意玩 d 比較 rude 的野..
我睇返我 net fd 係外國玩.. 如果係初識的中國人會 nice d..

但有 d 都會鍾意打到個 pat 紅晒
睇得av多.........

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-28 11:12 PM 發表 查看引用來源

你是講rape feeling 嗎?
點講呢... 佢地有d人係比較講究床上既性權力。我冇真係同西人拍過拖,但有d朋友話佢地bf係有d威權

Thanks for yr sharing...這樣的男人太不知所謂:smile_22:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-28 11:17 PM 發表 查看引用來源

文化差別.. 日本人會話你個妹妹好可愛, 你似個娃娃.. 同你講.. 李痕好 ~

都好過外國人開口埋口都係 Bitch @ @
可能佢地覺得咁high d

咁ge情況, 都無曬心情...
係我就發老脾走

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-10-28 11:23 PM 發表 查看引用來源
Thanks for yr sharing...這樣的男人太不知所謂:smile_22:
過去左啦,我okay la

引用:
原帖由 JannieYellow 於 2011-10-28 11:24 PM 發表 查看引用來源

可能佢地覺得咁high d
寧願玩呢 d high 下.. 被人冧得之餘.. 又可以盡興

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆