上一頁下一頁
發新話題

第一次深圳沙尾 ktv report !!

收藏  |  訂閱
159  22.8k

引用:
原帖由 Billingman 於 2011-10-13 09:19 PM 發表 查看引用來源

你最叻

米係飲白事可樂:smile_45:
:smile_13: :smile_13:

:smile_44: :smile_44:

多謝樓主的有相報告!真系好詳盡的文字

返黎出番個報告啦

[quote]原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-13 08:59 PM 發表 查看引用來源
多謝樓主報告
同時多謝某版友的無人會信 DJ $400上房過夜回帖。:smile_30:
DJ 係唔會上房,摸下都爆九你樽。:smile_30:

甘很鹽重

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-10-12 07:09 PM 發表 查看引用來源

算數啦,唔好教d冇禮貌既人咁多嘢,
佢自己做唔到既嘢,佢就覺得人吹水,
何況同d低級組講咁多都浪費自己時間...
c hing有見地,同d低級組解釋真係晒能氣

睇完回帖,只見到一條蛤蜊,食左件三,四佰就可以過夜既垃圾,就巫蔑人地成個場dj都食得,跟住走多隻蝦蟆出來附和~~~~~~可悲

樓上既垃圾你講嘢小心d,呢個世界唔係真係太大,
要搵一個人都唔係一定冇可能

Thank you for sharing

真係未見過有垃圾出來自認垃圾~~~~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 。小李鹵味。 於 2011-10-17 12:30 PM 發表 查看引用來源
真係未見過有垃圾出來自認垃圾~~~~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:  
你唔洗講呢d說話哪,我呢,就講明係話你係冇料既垃圾,
咁你而家係唔係話我呀,夠薑講就唔好唔夠薑認,
你一句說話就得架哪...記得有咩事就唔好問點解呀!
你條精蟲係度扮有料,有型,係要負出代價既!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆