上一頁下一頁
發新話題

好懷念大陸落D啲日子

收藏  |  訂閱
183  24.3k

回覆1# 的帖子

引用:
原帖由 sunboy36 於 2011-6-11 11:15 PM 發表 查看引用來源雖然五六年冇落過D, 但每次聽番啲舊DISCO歌都好懷念以前啲日子, 重有一班朋友, 其實都幾感動….傻傻咁溝女成日食檸檬:smile_30: 一班朋友好開心一齊跳舞 起初深由圳玩凱悅 /cyber / 838 ...
果期係好能好玩:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 chanman100 於 2011-7-3 18:43 發表 查看引用來源
果期係好能好玩:smile_39::smile_39::smile_39:

but now..
HK people difficult to 溝女 in SZ

睇完各位巴打既留言..真係好感慨..
我由想下當年先...記得第一次返大陸蒲..係cp 石頭記..根住改左名叫加洲紅..
果時仲on99咁..舞又唔識跳..女又唔識溝..但聽下歌都好正..
跟住就到深圳.cyber..夜貓.水都..當然最經典838..
試過係838溝左絛女..我連工都唔返..日日住係絛女屋企..
一玩成個月先返香港..真係經典...但都係最無壓力..最開心既日子..
識左好多fd..日日都有節目..都唔知食左幾多女...唉..真係好想番返以前既時光..:smile_34:

以前返深圳玩..覺得好平..現在深圳d 0野都貴..

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-7-4 08:34 發表 查看引用來源
我由想下當年先...記得第一次返大陸蒲..係cp 石頭記..根住改左名叫加洲紅..
果時仲on99咁..舞又唔識跳..女又唔識溝..但聽下歌都好正..
跟住就到深圳.cyber..夜貓.水都..當然最經 ...
yes, at that time, 溝女 was easy, but now:smile_39:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-7-4 08:34 AM 發表 查看引用來源
真係唔明..舊時d女 真係好易溝...我又唔係靚仔仲要係肥既...耐不耐都食到好野....

睇番而家...帶條女番黎坐下都難啊

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-7-4 08:34 AM 發表 查看引用來源
石頭記 真係好好玩....後來橫瀝開果間就大d(唔記得叫咩名)...不過就無甘多女扣

引用:
原帖由 happy_y2k3 於 2011-7-5 08:36 發表 查看引用來源

真係唔明..舊時d女 真係好易溝...我又唔係靚仔仲要係肥既...耐不耐都食到好野....

睇番而家...帶條女番黎坐下都難啊
It is because 10 years ago, HK people are relatively very rich, but now:smile_39:

哈哈..師兄同路wor..我都好掛住cyber既日子..我諗係06年果陣玩得最多..之後8仔..後期跟d fd去水都玩.^^
你提一提都諗返起..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆