上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.5k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-1-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

I have pm to u, plx see pm
I will jion your party.:smile_55:

引用:
原帖由 edonedon 於 2011-1-4 00:56 發表 查看引用來源

I will jion your party.:smile_55:
thank you, 我們到時一定好熱鬧...
More girls, more balls to play:smile_40:

Everyone, Good morning.
越來越多人參加了, 已有6人..
要報名就快啦:smile_38:
今次唔去, 下一團要到3月份:smile_38:

回覆 1# 的帖子

冰間場呀, 田費幾多, 可以pm我詳細資料嗎??

引用:
原帖由 dumman 於 2011-1-4 10:02 發表 查看引用來源
冰間場呀, 田費幾多, 可以pm我詳細資料嗎??
I have pm to u, plx see pm...

樓主,唔使預我啦! ......................... 我係話坐車同食飯!

我自已攪定!!

我大約會在 19.00 - 19.30左右到達!到時電聯!!!

咁而家有幾個人係第二朝晨雞回航㗎!!!:smile_41: :smile_41:

長空師兄,我想會你!!!:smile_38:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-4 11:51 AM 發表 查看引用來源
咁而家有幾個人係第二朝晨雞回航㗎!!!:smile_41: :smile_41:

長空師兄,我想會你!!!:smile_38:
考慮過,還是下次才來
我今晚應去難摸團,有興趣來會會

引用:
原帖由 絕世長空 於 2011-1-4 01:04 PM 發表

考慮過,還是下次才來
我今晚應去難摸團,有興趣來會會
難摸團對我嚟講比較遠!!!

:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-4 01:14 PM 發表 查看引用來源

難摸團對我嚟講比較遠!!!

:smile_13: :smile_13:
對我來講,可即日回港

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆