上一頁下一頁
發新話題

kenn的生活2 ~~ 女色魔生活的分享:P update@p41

收藏  |  訂閱
690  80.4k

出文先 :smile_o01:

話說呢,又同左男網友出去啦 :smile_o01:
咁當然佢又比我咸濕啦 :smile_o05:
咁出左去食飯~ 一邊行都冇乜野既,行行下我又手多多摸下佢咁
跟住其實都唔係好記得-_-,只係記得又係摸佢PATPAT
佢冇啦啦同我講話:唔好再搞啦,我起晒機啦XD
咁我呢個唔聽話既小KENN緊係加多二錢肉緊 :smile_o01:
去到地鐵站係到等地鐵,攬攬緊個陣我插隻手係佢條褲後邊個袋渣佢PATPAT HAA!
跟住佢係咁叫我唔好LOR~ :smile_o11::smile_o11::smile_o11:
搞搞下佢冇啦啦抱起左我,痴線 :smile_o08:
同我講:我扯起晒啦 :smile_o02:
咁我緊係好開心 :smile_o13::smile_o13: 繼續玩,哈哈!
佢著西褲..凸起晒 :smile_o01:
上到地鐵攬埋左一舊, 乜都冇做 :smile_o11:
落左車,坐左係佢大脾,玩XD
扯左 :smile_o05: 跟住坐係佢隔離用個袋姐住摸佢DEEDEE哈哈。
玩左陣就返屋企LU:P

引用:
原帖由 KILUN 於 2010-11-18 11:24 PM 發表 查看引用來源

係度留言既人個個都想,我就緊+想 ^^"
(排隊都要排成個月)
哈哈, 邊有咁誇張阿:S

引用:
原帖由 tigerka 於 2010-11-18 11:31 PM 發表 查看引用來源
可能排一個月都唔得啊:smile_o01: 太多人啦:smile_o10:
咁要幾耐阿 :smile_o01:

引用:
原帖由 280200 於 2010-11-18 11:57 PM 發表 查看引用來源
ha~~~
同妳互咸睇黎都會好開心wo~~~~

nice to meet you~~~
唔知阿

引用:
原帖由 閃人王 於 2010-11-19 12:01 AM 發表 查看引用來源

唔覺得肥....:smile_40:

呵呵...呢幾日好忙, 冇上嚟, 請見諒:smile_38:
肥到... -_-
唔緊要啦

引用:
原帖由 gentleman1 於 2010-11-19 12:57 PM 發表 查看引用來源
早晨:smile_o13:
晚安

引用:
原帖由 shingochan 於 2010-11-19 02:33 PM 發表 查看引用來源
得閒PoSt多d相,吹下...水

得閒先啦 :smile_o01::smile_o01:

又有新野,你個男網友就好啦:smile_o05:

如果有得排隊我都排先

你好多男網友:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆