上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.8k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-7 12:05 PM 發表 查看引用來源

APM下面:smile_41: 單上$25甘平:smile_41:
一定要來回 = $50 呀 :smile_35:

另:
去皇崗二人同行 單上

一個正價$37 另一個長者$10~only

燶煎亂射 :smile_38:

你究竟咩事呀 :smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 01:13 PM 發表 查看引用來源

係羅 我一生人只try過兩次5小心反兩吋

已經痛到:')

3g自己就住就住 我都係最多突半吋

基本上 對 習慣過敏矛幫助 :smile_19:
要用無情力先反得犀利呀. :smile_o01:

出黎見多d世面, 就無甘易陰陰痛伽啦. :smile_o10:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 01:15 PM 發表 查看引用來源

一定要來回 = $50 呀 :smile_35:

另:
去皇崗二人同行 單上

一個正價$37 另一個長者$10~only
長者:smile_41: 要同65Y亞伯上先有:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-7 01:56 PM 發表 查看引用來源

長者:smile_41: 要同65Y亞伯上先有:smile_27:
細路 都得架 :smile_30:

你呈禾上 禾同你打3g :smile_13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 01:31 PM 發表 查看引用來源

要用無情力先反得犀利呀. :smile_o01:

出黎見多d世面, 就無甘易陰陰痛伽啦. :smile_o10:
就係怕鬼左果下無情力 :smile_42:

所以講禮刀可撚5冼

禾上去煎泗矛叫g

n年前反錢裂冼

bg一反出泥 禾一腳踢企出去:smile_22:

g本上禾打3g禾5打出泥 照比老毛一張:smile_39:

醫生要我剝智慧齒呀,冇陰公呀:') :') :')

頂住頂住
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 02:59 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 02:59 PM 發表 查看引用來源
小事啦.. 怕咩呀. :smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-7 02:59 PM 發表
挑.............以為你有咩事......................:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆