上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.4k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-4-2 14:36 發表 查看引用來源

http://zh.wikiquote.org/w/index.php?title=%E9%BB%83%E8%88%88%E6%A1%82&variant=zh-hk

笑到pk!!!
TAKE A LOOK FIRST....THX

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 02:39 PM 發表 查看引用來源
TAKE A LOOK FIRST....THX
輸嬴唔緊要,最緊要唔好輸!

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-4-2 14:47 發表 查看引用來源

輸嬴唔緊要,最緊要唔好輸!
魯爾係一個好有觸覺既球員,當佢冇觸覺個時,真係冇曬觸覺;但當佢有觸覺個時,入波阻都阻唔住。
射罰球,最緊要唔好射高同埋射斜
依家下半場打了四十五分之一

very nice.hope u post more

引用:
原帖由 明匡 於 2010-4-2 15:00 發表 查看引用來源
very nice.hope u post more
多謝支持...THX SUPPORT...

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-4-2 02:29 PM 發表 查看引用來源

比我都會,只不過妳依家上咗岸,下世先再望有咁福份啦!
你講到好似係出呢做甘................

死仔包我好暈ar:smile_o03:

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-2 17:31 發表 查看引用來源
死仔包我好暈ar:smile_o03:
Y 暈呢????有無事???

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-4-2 05:22 PM 發表 查看引用來源
做朋友遮,呀妹!:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-4-2 17:22 發表 查看引用來源
我係出嚟做架,做世界啊!!!,大世界同小世界都做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆