上一頁下一頁
發新話題

唉!原來我沉了隻大話精..

收藏  |  訂閱
218  21.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-9 02:29 PM 發表 查看引用來源
夜場一般是指娱樂場所】 里考我通識課程牙?:smile_o06:
咁你會唔會理解為..日場/夜場呀:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-9 02:31 PM 發表 查看引用來源

咁你會唔會理解為..日場/夜場呀:smile_o10:
我只會界定日場平d,晚舞就貴d,哈哈!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-9 02:37 PM 發表 查看引用來源
我只會界定日場平d,晚舞就貴d,哈哈!
佢分到咁清楚..又日場女子..又夜場女子..我都冇佢符

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-9 02:42 PM 發表 查看引用來源

No big deal

上面d chicken,預左係咁啦,聽佢地講野?聽過就算,千萬不要當真

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-9 02:42 PM 發表 查看引用來源

理鳩佢日場定夜場
咪一撚樣係叫做歡場

thank you stupid report

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-8 11:41 AM 發表 查看引用來源
半年前在深圳机場識了個女女..(早前也出了2個post),最初也是很好的,她刀冇主動問我要$,佢又話不會隨便同人去街,上佢家就更加難,在12月中至1月初她多了個大Gucci袋(正貸)和1對長boot,化妝品..佢主動say我是表姊送,(最 ...
YOU ARE what u hang around with....:smile_30: :smile_39:

don't take so serious, she 's just a chick. :smile_13:

引用:

其實我都係捉下你字蚤,玩下你啫,唔駛咁認真~:smile_30:

夜場/日場咪又係雞,分別只係,夜場果啲好生意啲,日場嘅就冇咁好生意。亦係咁,通常日場冇夜場果啲咁索(唔知係咪心理作用呢?),但我就玩日場多?點解?一來唔想喺上面過夜,亦唔想咁夜返香港;二來日場少啲嫖客,啲雞乾淨啲(都係心理上覺得)。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆