上一頁下一頁
發新話題

はじめまして!私の處女作

收藏  |  訂閱
270  32.6k

ok ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :smile_34:

引用:
原帖由 7eleve 於 2010-2-23 05:09 PM 發表

咁忍得~:smile_13:
唔得都要忍啦~ 佢都知日日搞好易快就無段尾~:smile_o13:

引用:
原帖由 japandaisuki 於 2010-2-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

唔得都要忍啦~ 佢都知日日搞好易快就無段尾~:smile_o13:
真係定力差d都唔得...
你係日本定你bf係hk?

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2010-2-23 05:24 PM 發表
:smile_o12: 利害,我都好想同o下日本妹:smile_o01:
搵返個啦:smile_o13:

引用:
原帖由 7eleve 於 2010-2-23 05:30 PM 發表

真係定力差d都唔得...
你係日本定你bf係hk?
我同佢都係美國:smile_o13:

睇晒成個post都覺得你地好sweet,祝你地永遠都咁恩愛:smile_o06:

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-2-23 05:41 PM 發表
睇晒成個post都覺得你地好sweet,祝你地永遠都咁恩愛:smile_o06:
多謝你祝福我地..:smile_o06:   希望會永遠恩愛落去..:smile_o05:

引用:
原帖由 japandaisuki 於 2010-2-23 05:43 PM 發表 查看引用來源

多謝你祝福我地..:smile_o06:   希望會永遠恩愛落去..:smile_o05:
係你地既字眼中睇到你地好珍惜對方麻,所以我會祝福你地:smile_o06:

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-2-23 05:45 PM 發表

係你地既字眼中睇到你地好珍惜對方麻,所以我會祝福你地:smile_o06:
多謝你啊..:smile_o06:  其實同佢起埋一齊咁耐經驗左好多考驗..
因為你都知唔同國家文化差異好大嫁啦...不過我會選擇去相信佢去投入呢段情

引用:
原帖由 japandaisuki 於 2010-2-23 05:48 PM 發表 查看引用來源

多謝你啊..:smile_o06:  其實同佢起埋一齊咁耐經驗左好多考驗..
因為你都知唔同國家文化差異好大嫁啦...不過我會選擇去相信佢去投入呢段情
大家一齊得唔同國藉都有重大考驗啦,更何況有時佢要返日本,

如果我係你我都一定會有擔心,不過比d信心自己,大家相處最緊

要信任,坦承,我信你地2個咁樣相處一定可以到老:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆