上一頁下一頁
發新話題

我犯賤

收藏  |  訂閱
234  56.6k

樓 主 ....快去 打 ..part 8,9 ,10.....

感覺好正呀..
我試過同我老公係大陸酒店...當時都好夜..
初時都乖乖係床上溫馨...突然比佢拉左去窗邊..
好快手就打開隻窗..拉開窗簾...再拉底我.doggie
當時真係好high...我仲估意叫得更大聲...
我好想比人聽到...好想比人知道...我老公插得我好舒服好high...
我地間房係熄晒燈..所以出面街唔會見得太清楚..但一定知道係大戰緊..
不過都係一句啦...欣賞唔緊要..最緊要唔好拍底收藏放下網就好啦...
.

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-2-24 20:16 發表

笑左:smile_o13:

OH MY GOD!
我犯賤幾時有第7回?!
support support

不過原來樓主都知咩叫羞恥 ^^
點解要分咁多post:smile_o10:

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-2-24 06:16 PM 發表 查看引用來源

笑左:smile_o13:

OH MY GOD!
我犯賤幾時有第7回?!
support support

不過原來樓主都知咩叫羞恥 ^^
我知乜叫羞恥~…
重好中意個感覺呢~

究竟仲要追幾耐.........

引用:
原帖由 chengwinnie 於 2010-2-24 05:34 PM 發表 查看引用來源
小睡了片刻我叫他上房睡,大陽椅始終不太舒服 而且我想上房沖洗下身。

我把花灑開至最大,用水沖凈小穴的裡頭,我有食開丸仔防止意外,一般情況會要求對方用套加強保護,但今天的情況特殊… 亦很久很久沒有被人中出了。 ...
當眾做愛,仲有高潮,適合做一行,AV女郎,我相信一定會收得。

開始變成一個故事了.....

引用:
原帖由 co2co2 於 2010-2-24 09:10 PM 發表 查看引用來源
開始變成一個故事了.....
所描述的是在幾天內由被拒絕 到主動求愛 再被當眾淫辱的經歷~ 因此才改主題吘 犯賤

引用:
原帖由 xx383838 於 2010-2-24 07:18 PM 發表 查看引用來源

樓 主 ....快去 打 ..part 8,9 ,10.....
好似冇乜人支持了~~

一定支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆