上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
1.5k  66.7k

乜呢期沉船區興結婚咩? 我都預算五月同女女去註冊喎:smile_44:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-1-18 12:35 PM 發表

多謝師兄,國內曾經歷幾次既失敗,我都已經明白,
其實好多野真係講緣份、因果,
內地玩左都十X年,叫做好多野都試過見過,係時候要定落黎,
而家安安定定,有個對自己好既人,小弟已非常滿足咯。
小弟之前 ...
師兄, 為到你搵到一個對自己好既女仔而感到高興.  

前幾日到沙圈銀行入數,
見到吾少好野,
有幾件好養眼.
可以為蒙牛賣廣告.

去澳門偷跳.....個人認為連"水腳"都好"熔"
加上見到熟人機會好大,
好容易出事.
以前有幾個香港朋友係澳門威,
到夜場開心.
吾知係時運高定係太揚,
被人睇到之後被人報串,
搞到好大鑊

可以既話請講下你同湖北女仔相處既經驗及方法,
小弟愚蠢, 捉吾到佢既心理.

到澳門通知我, 我請客.

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-1-18 05:52 PM 發表 查看引用來源
乜呢期沉船區興結婚咩? 我都預算五月同女女去註冊喎:smile_44:
我都在想過年去不去她的老家八掛一吓。

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-1-18 05:52 PM 發表
恭喜恭喜. 婚後會點打算?
祝百年好合, 永結同心.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-18 03:18 PM 發表
我都決定左結婚............
恭喜恭喜.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-18 11:43 PM 發表

我都在想過年去不去她的老家八掛一吓。

師兄, 國內同香港對於"帶男仔返屋企見家長"既睇法好吾一樣.
係國內如果你既愛人帶你返屋企見家長,
女方家人會認定你會同佢既女結婚.

引用:
原帖由 sakaiizumi 於 2010-1-18 11:47 PM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜. 婚後會點打算?
祝百年好合, 永結同心.
多謝你既祝福, 暫時會係深圳定居, 返工放工迫下港鐵過關咯.

引用:
原帖由 sakaiizumi 於 2010-1-18 11:58 PM 發表 查看引用來源

師兄, 國內同香港對於"帶男仔返屋企見家長"既睇法好吾一樣.
係國內如果你既愛人帶你返屋企見家長,
女方家人會認定你會同佢既女結婚.
講得無錯, 雖然唔敢講全部都會咁諗, 不過我係佢屋企人落黎見過我, 之後佢屋企人先肯俾我同佢返去.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-18 03:18 PM 發表
我都決定左結婚............
Congrats! I need to learn from you.

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-1-18 05:52 PM 發表
Congrats!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆