上一頁下一頁
發新話題

02/01CP伏特加歐州國際又大一歲溫女又多一年生辰團

收藏  |  訂閱
636  18.6k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-12-4 16:03 發表 查看引用來源

冇錯,佢2個醉哂……我都要幫手照顧佢地D囡囡……而你又因有三奶奶o係度唔方便嘛!
唔係嗎..重帶 3 奶奶 ...現場咁多奶奶:smile_47:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-4 04:07 PM 發表 查看引用來源
唔係嗎..重帶 3 奶奶 ...現場咁多奶奶:smile_47:
oh 太"淋善"了 :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 34304 於 2009-12-4 17:18 發表 查看引用來源

oh 太"淋善"了 :smile_o05: :smile_o05:
您還未收工...:smile_15:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-4 05:28 PM 發表 查看引用來源

您還未收工...:smile_15:
閃了

週末快樂 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-4 04:07 PM 發表
呵呵……但1月2日係月頭第一個星期……乜你唔係要交人俾家用嗎?

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-12-4 17:38 發表 查看引用來源

呵呵……但1月2日係月頭第一個星期……乜你唔係要交人俾家用嗎?
係喎...又要計劃下先:smile_35:

推一下先...... 哎吔.... 重得濟.... 推唔郁

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-12-4 01:55 PM 發表 查看引用來源

我幫佢講" 唔緊要,你到時到就得啦。"
一月三號一早有野做
如果上來要早退喎
歐州國際遠唔遠架?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-12-4 02:38 PM 發表 查看引用來源

唔緊要,你到時到就得啦
人唔到都唔緊要,你d禮到時到就得啦:smile_o09:
我準備送:smile_o09:一個
如果我唔到, 你幫我俾住先, ok? :smile_o12:

推一下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆