上一頁下一頁
發新話題

食自己都可以食得好開心(p11#151)

收藏  |  訂閱
241  18.9k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-11-2 07:22 PM 發表

咁又係嘅......

做得多或許會麻木,但就如妳與bf年只見3次,有得做,必定盡興難忘!
試有一次..
佢早機到, 佢又未講我知...一早7:00幾打黎話
佢: 我係你屋企門口
我: 下? 真係? 又話下午先到既(個時都未訓醒, 個頭又亂)
咁我緊係衝出去開門比佢啦...
之後同佢即刻入房(因為我係share house 既, 唔想阻到其他housemate)
入到房就即該攬住黎鍚...
我著住pj... 無bra..佢好輕易咁就摷左入黎...
好舒服... 好耐無比佢渣過... 佢隻手好滑架 1d都唔似男人手
佢挑逗我既lin lin , 我下面已經好熱...

之後佢就除左佢條褲, 示意要我幫佢含
我都好識做, 跪低開始含
將小弟弟放入口, 舌頭係龜頭到打轉,
手並用咁套弄一番, 又lam 袋袋... 我又用d 好淫既眼神望住佢...
可能佢好耐都無被含過, 一時之間咁舒服...係我啜功之下, 好快就比我吹爆左
我吞左佢d 精, 又再申利出黎引誘佢...
幫佢清潔左之後我就攬住佢訓...因為個時大家都好累, 我又未訓醒
所以訓一陣先

個時雖然生理上無高潮, 但我心理上好滿足, 我見到佢咁爽, 我好high

e... 本來諗住回post ... 點知update 左tim ..哈哈

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 07:38 PM 發表 查看引用來源

試有一次..
我: 下? 真係? 又話下午先到既(個時都未訓醒, 個頭又亂)
之後同佢即刻入房(因為我係share house  ...
性、愛合一乃最高境界!:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

支持你

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 02:55 PM 發表 查看引用來源

唔一定架,...有時無無高潮..
我唔係咁易有高潮, 就算有, 每次都係一次.... 唔可以好似人地咁扑一次野有幾次高潮
呢D要慢慢試架WO~

位置同速度...

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 07:38 PM 發表 查看引用來源

試有一次..
之後同佢即刻入房(因為我係share house  ...
你真係好"錫"佢wo~~

引用:
原帖由 smartblok 於 2009-11-2 09:32 PM 發表

呢D要慢慢試架WO~

位置同速度...
我都想練習多d 呀, 不過無對手呢
哈哈哈哈~~

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-11-2 09:32 PM 發表

你真係好"錫"佢wo~~
哈哈...佢都好鐘意比我"錫"

係sex 上面可能未係完美, 不過係愛情上面
佢係我一生中最愛既男人
亦都係我一生最愛我既男人
:smile_o09:

引用:
原帖由 210597 於 2009-11-2 09:31 PM 發表
支持你
多謝支持

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 09:40 PM 發表 查看引用來源

佢係我一生中最愛既男人
hihi仲記得我嗎???

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 09:40 PM 發表

佢係我一生中最愛既男人
只要有愛存在, 萬事好商量.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆