上一頁下一頁
發新話題

再次送比我個sl再加埋我既童蓑媳,我同k先生既故事

收藏  |  訂閱
170  22.9k

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-9-23 07:11 AM 發表 查看引用來源
師兄:不喜勿插吖:smile_38: :smile_38:
所以我而家見到即插:smile_o02:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-9-23 12:38 PM 發表 查看引用來源

你唔信可以唔加意見唔留言丫,何必質疑人地呀??:smile_o10:
多謝你呀愛人,呢d人死左都唔駛恨,因為冇腦既佢:smile_o02:

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-9-24 12:42 AM 發表 查看引用來源

認同, 撐妳同圖圖媽媽!
多謝你呀,錫晒你,我同k先生係過去式,我完全唔明點解d人咁有興趣知真定假呢

引用:
原帖由 deth 於 2009-9-24 06:58 AM 發表 查看引用來源
我唔係插同話樓主講大話呀,我係緊張bb仔因為阿媽一個咁樣既決定而受到傷害呀,我都係一個父親,但我可以同你講,就算放個仔去親戚屋企我都會掛住同擔心,可況係一個網友??!!

你咁講野唔係插我係咩呢?你又知我同k先生係第一日識我就將個仔

放佢度咩?你又知我地中間發生過d咩事咩?係呀,我係個唔盡責既媽咪架,

我唔會理我個仔既,我係唔識湊仔架啦,有種你教我湊囉:smile_o02:

引用:
原帖由 LS_NG 於 2009-9-24 10:14 AM 發表 查看引用來源

絕對同意:smile_38:
我也有小朋友, 朋友我都不能信任到這地步, 會擔心他照顧得不夠好, 會擔心BB要找媽媽, 會擔心BB半夜起床哭的時候沒人理會, 等等各樣
何況現在的是一個網友, 我絕不能放心把BB交給一個網友照顧 ...

你唔清楚就咪鬼食多士,講咁多黎做咩?你咁講都係想學d人話我唔識做人媽咪姐,

唔好意思呀,我呢個咁唔盡責既媽咪都湊到我個仔5個月大有18磅重,著衫要著1歲

bb衫先岩,每次食8安奶,仲有未計同佢玩,幫佢沖涼換片個d野喎,我同k先生中間

發生咩事我冇講到出黎姐,我駛唔駛打埋我地每晚幾點訓教,每日食幾多野,上過幾次

床同埋係咪一齊訓比你知呀?呢個世界就係有太

多你地呢d小人所以先成日鬧交

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-9-24 10:32 AM 發表 查看引用來源

你地又有幾清楚事件真相呢??
事情係點樣都好
圖媽係同大家分享佢既私人事
我地只可以睇完留言
唔應該去批判佢呢件事做得對與錯
呢度係引板唔係評論板
包包你講中晒我既心底話:smile_o09:

引用:
原帖由 LS_NG 於 2009-9-24 11:40 AM 發表 查看引用來源

不是想批判, 只是將心比己, 擔心樓主bb會有危險
大家都不想有意外發生吧
提醒一下而已
你當我第一日湊仔咩,你當我傻架,我未至於有病到拎我個仔黎較飛

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-9-24 12:56 PM 發表 查看引用來源
為人父母有邊個唔掛心自己的子女呢?我想信圖圖媽係决定前係有完全考盧嘅!
多謝你呀vincent,我梗係清楚我個仔對我有幾緊要,

我點會將佢亂咁扔比d唔識既人照顧

引用:
原帖由 deth 於 2009-9-25 02:44 AM 發表 查看引用來源
首先我完全唔同意呢度只可以附和而唔可以比意見評論

我都可以當睇故仔就算,但點解我要留言呢?因為而家關乎到一條小生命,一條仲未有能力去保護自己,為自己做決定既小生命,如果連自己最親既人都唔識得去保護佢會係世 ...
你唔知就咪鬼講野,我咁辛苦為咩?為左圖圖炸,佢阿爸呃我在先,我而家獨力湊大個仔,

你追番我之前d post黎睇啦,睇完先好插咀,我個仔唔舒服,佢病入埋院我唔心痛咩?

你又知我唔緊張唔錫我個仔,你係我咩?做人父母既都係想比最好既野自己既仔女,

我可以講比你知,我對住圖圖同對住朋友係2個人,我對圖圖係真係做到個似媽咪既人,

你咪拎個d有問題既家庭黎同我做比較,雖然我要自己比錢同埋獨力養圖圖照顧佢,

但係我除左父愛比唔到佢之外我咩都會比晒佢,要怪就只係怪你地d男人賤格而且

我有眼無珠信錯人:smile_o02:

引用:
原帖由 deth 於 2009-9-25 02:44 AM 發表 查看引用來源
首先我完全唔同意呢度只可以附和而唔可以比意見評論

我都可以當睇故仔就算,但點解我要留言呢?因為而家關乎到一條小生命,一條仲未有能力去保護自己,為自己做決定既小生命,如果連自己最親既人都唔識得去保護佢會係世 ...

唔好係我面前扮好人教訓我,你唔係我邊個,我駛q聽你講野,而且你呢d人叫做食飽飯冇野做係度攪攪震,

咁得閒就去做善事做義工啦,同你地呢d人講多無謂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆