上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第27回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-4 01:17 PM 發表 查看引用來源

無啦啦要聽十幾隻call 呀, 聽完之後再返黎呀
:smile_40: 陣間見~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-4 13:18 發表 查看引用來源

佢怕你頂唔字咋~
唔係一陣佢到鞠躬就唔好la~:smile_o01:
呢個愁我一定報既
今日唔見我徒弟仔既:smile_41:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-4 01:19 PM 發表 查看引用來源

早餐:smile_13:
妳就好啦:smile_45:
你放工放六點到:smile_13:
你就好啦:smile_45:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-8-4 01:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 男人好要面架~
見佢係俊男,咁比少少佢la~:smile_o01:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-4 01:18 PM 發表 查看引用來源

請妳食返餐
我既新鮮出品囉:smile_30:
留返自己慢慢食啦:smile_45:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-4 01:21 PM 發表 查看引用來源

呢個愁我一定報既
你仲話係人地師傅喎~:smile_o10:
徒弟仔上左大陸la~佢仲要係昨晚起程ka~:smile_o06:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-4 01:21 PM 發表 查看引用來源

呢個愁我一定報既
你仲話係人地師傅喎~:smile_o10:
徒弟仔上左大陸la~佢仲要係昨晚起程ka~:smile_o06:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-8-4 13:20 發表 查看引用來源

:smile_44: 男人好要面架~
妳有比過我咩:smile_45:
成日打我就有

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-4 01:21 PM 發表 查看引用來源
你都會講呢句~:smile_30: :smile_30:
講之嘛,又唔等於我要俾面佢:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-4 01:22 PM 發表 查看引用來源

見佢係俊男,咁比少少佢la~:smile_o01:
:smile_44: 佢成日認屎認屁認叻架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆