上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

引用:
原帖由 你的朋友 於 2009-8-2 09:32 AM 發表 查看引用來源
sd張相俾我地睇下啦:smile_o06:!!!!
真係唔識點貼相 有冇方法教到我:smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-2 09:23 AM 發表 查看引用來源

當然啦, 免得玩完之後第二時會攞返出黎嘈
到時真係 "搵野黎搞" 就無謂兼唔抵啦
衷心請問點樣可以貼相呢

咁樣益人..哈哈...:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 poyee_bb 於 2009-7-30 09:27 PM 發表 查看引用來源
吓,乜D男人真係咁仲意比老婆D sexy相人睇嘅!
係啦,玩到冇野好玩,d人係乜野心態呢?最好笑既係,連另一個都同佢癲埋一份!!!
莫非阿伯興奮,佢地先興奮?????

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-8-2 01:42 PM 發表 查看引用來源

係啦,玩到冇野好玩,d人係乜野心態呢?最好笑既係,連另一個都同佢癲埋一份!!!
莫非阿伯興奮,佢地先興奮?????
我地有d野鐘意同人分享下啫

我覺得都唔係好過份啫!未至於玩到3p或者多p呢d咁激
有時去到某街段就要找尋返d激情刺激

老婆蝕底哂仲咁開心 唔話你變態都唔得啦

希望師兄再進一步等我們好有機會

支持樓主!其實好多人都有呢種傾向!
只係你肯講出來分享者!
雙方享受就得拉!係益左亜佰就真!
大大促進睦隣關係:smile_30:

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-8-3 06:44 AM 發表
支持樓主!其實好多人都有呢種傾向!
只係你肯講出來分享者!
雙方享受就得拉!係益左亜佰就真!
大大促進睦隣關係:smile_30:
你講得啱,,,又唔係叫自己老婆同人攪野,,有好多男人都會有呢種想法,,但就敢唔敢去做就睇個人,我老婆出街我好多時都要佢著t-back呀,,同佢食野坐低,內褲現形,,,我見好多男仔係咁偷望住,我都覺好自滿,,,,,,,哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆