上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

你d條件係我個生活圈子都好難搵到:')

sor 我真係搵唔到你個名:smile_19:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 03:13 AM 發表 查看引用來源

咦~~美國既朋友~~做咩唔發音既 ???
點解美國都搵我呢個香港人呀 ??
how come ?
which sub. do you study in USA ?
and will u get back HK?
hi 我係香港人啦,
美國讀書都會放暑假既
p.s. 係美國都上到香港論壇架
我而家身處香港,
做緊嘢.

聽日返工先同你傾偈啦,
我瞓先

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2009-7-28 03:25 AM 發表 查看引用來源

hi 我係香港人啦,
美國讀書都會放暑假既
p.s. 係美國都上到香港論壇架
我而家身處香港,
做緊嘢.
你profile寫果d資料係咪真架 ??
你唔理我.............................既??

回覆 150# 的帖子

我真係搵唔到:')  如果可以的話請你講我知

引用:
原帖由 andyli222 於 2009-7-28 03:23 AM 發表 查看引用來源
sor 我真係搵唔到你個名:smile_19:
做朋友都講緣份既,強求不來的,佢的MSN很容易找的!(見你咁DOWN,忍唔住多管閒事了):smile_30: :smile_30:

yahoo 個我見到但係我個msn開唔到先係大問題:')

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 03:33 AM 發表 查看引用來源

做朋友都講緣份既,強求不來的,佢的MSN很容易找的!(見你咁DOWN,忍唔住多管閒事了):smile_30: :smile_30:
afoolwalker :
你有冇睇到前幾頁 ?? 諗到我頭都爆....都仲唔明....
你話點攪....真係又嘔血...............:smile_o16:

afoolwalker : 咦...你又知好易 ? 你又唔action ?哈哈

引用:
原帖由 andyli222 於 2009-7-28 03:34 AM 發表 查看引用來源
yahoo 個我見到但係我個msn開唔到先係大問題:')
氣數已盡......................................
:smile_o16:....個天要玩你~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆