上一頁下一頁
發新話題

竟然主動引個小朋友, 似乎我真係老啦!

收藏  |  訂閱
309  50.4k

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 05:53 PM 發表 查看引用來源

如果真係可以隨便要一個就好, 之前其實都有人追, 不過大家生活差太遠。
咁睇黎妳嘅要求唔低喎:smile_o01:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 04:39 PM 發表 查看引用來源你又知我索? 後生時候確係不停有人追。不過, 而家....我都無諗。
一定索啦~~人地20歲仔,雖然係生猛D,但都會睇人架嗎~~~確實,你今時今日既地位同外型,要搵狗公,通街都係,要搵個男人伴下,真係要睇睇緣份~~

講多少少,
唔確定自己真係單純氣血兩虛,就唔好成日飲八珍湯喇~~未必係好事喇架~~

都幾過癮喎!同老死個仔搞埋:smile_47:

樓主, 唔洗擔心咁多, 我同你年齡一樣大(男), 想做就去做啦, 人生有幾多個10年, enjoy whatever you can get for fun!

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 12:09 PM 發表 查看引用來源
作為一個38歲的中年女人, 似乎於論壇太老了點。不過今日公司實在無聊, 所以就一試年輕人的玩意。

我結過婚, 不過10年前離咗。之後, 一直好用心工作, 今日總算一個人可以生活。可能由於之後一直有保養, 加上 ...
38歲邊到老呀,你只是心老咋,我有很多三十幾歲至四十歲朋友不知幾成熟,成熟唔等於老
明白嗎?

禁其實你都仲好有吸引力ar~~~~

我都好想幫你整電腦架.

thank you樓主一個引誘report,38歲,keep得好既話可以好索,因為有女人味

不論大小,,,,,,,,,最緊要開心嗎...................

You are a lovely C9 !
And you have a charming body !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆