上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.1k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:46 AM 發表 查看引用來源
hey! How are you?
妳記唔記得我架

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:45 發表 查看引用來源
I like big breeds as well!:smile_30:
藏獒係西藏喎,係香港會熱死:smile_42:
唔會特別熱死既.. 好多都 落哂中國唔同城市既狗場繁殖 混種.. 適應度高左.. 但係當然純種好 d 啦.. 我上大陸睇過幾次.. 好正.. 好大隻... :smile_o06: :smile_o05: ~~  
i needa hit my sack la.. anna"  .. see u next time , hot babe ! :smile_o09:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-7-23 02:47 AM 發表

唔係喎,岩岩睇oncctv訪問黃貫中,佢都係養獒太看門口
我知香港乜狗都有,但其實天氣跟本唔適合。:smile_39:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-23 02:48 AM 發表
妳記唔記得我架
Yup!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:49 AM 發表 查看引用來源
我知香港乜狗都有,但其實天氣跟本唔適合。:smile_39:
所以之前咪熱死左隻金毛
d人痴線架,咁熱仲帶呢d狗去行山

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-23 02:49 AM 發表

唔會特別熱死既.. 好多都 落哂中國唔同城市既狗場繁殖 混種.. 適應度高左.. 但係當然純種好 d 啦.. 我上大陸睇過幾次.. 好正.. 好大隻... :smile_o06: :smile_o05: ~~  
i needa hit my sack la.. anna"  .. se ...
我都熱死啦,唔好講狗。真係唔想返香港。
Ok, see ya!

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-7-23 02:50 AM 發表

所以之前咪熱死左隻金毛
d人痴線架,咁熱仲帶呢d狗去行山
慘。同埋香港D樓咁細,都唔明D人點養大狗。:smile_27:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:52 AM 發表 查看引用來源
慘。同埋香港D樓咁細,都唔明D人點養大狗。:smile_27:
有時d香港人養狗都唔諗下d狗辛苦:smile_24:
我都要訓喇,早抖anna:smile_15:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-7-23 02:53 AM 發表

有時d香港人養狗都唔諗下d狗辛苦:smile_24:
我都要訓喇,早抖anna:smile_15:
我屋企果兩隻就幸福少少,因為我住HOUSE
Ok, see ya! Have a nice dream!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-7-23 02:54 AM 發表 查看引用來源
我屋企果兩隻就幸福少少,因為我住HOUSE
Ok, see ya! Have a nice dream!
夢到你就nice啦:smile_47:
真係去訓喇:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆