上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.1k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-16 10:33 AM 發表 查看引用來源
下次仲有咩 heading 呀 ~~~

停一停 推一推 得一分
向思妹說得
同田心 say hi ~~
:smile_15:
day day 你話呢~~~~~用咩名好呀~~~:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 esther=] 於 2009-7-16 10:52 AM 發表 查看引用來源
田心...好sweet呀:smile_o05: :smile_o05:
羨慕死人............:smile_o13:
想想嫂~~~~~~~~~~~~~多謝,多謝~~~你地都好sweet,好溫馨吖~~~~~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 鹹爺 於 2009-7-16 11:34 AM 發表 查看引用來源
真係甜到呢...........好幸福:smile_o12:
真係咁甜左要飲多兩杯水沖淡下~~~~~~~~~~~~~

多謝晒~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 11:43 AM 發表 查看引用來源

day day 你話呢~~~~~用咩名好呀~~~:smile_o10: :smile_o10:
你好野 !! 你個死佬.....

整到思妹咁 high

so sweet post ar

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:07 AM 發表 查看引用來源
朝頭早整定左d冰,唸住夜晚用冰同佢含,食完飯攪掂晒d野我就行入廚房打開雪櫃唸住攞冰,佢跟住行入嚟‘你攞咩呀’,‘我想用冰同你~~’我都未講完,佢就話‘我知你成日想俾驚喜我,俾新鮮感我,但係又冰又 ...
衰鬼黎,講晒我地的野比人知。:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 牧夫座 於 2009-7-16 02:33 PM 發表 查看引用來源

衰鬼黎,講晒我地的野比人知。:smile_13: :smile_13:
朋友你講咩~~~~唔該檢點d~~~~~有d野唔好講得就講,我一d都唔覺得好笑,ok~~~~~~

引用:
原帖由 牧夫座 於 2009-7-16 02:33 PM 發表 查看引用來源

仲有,你睇到我頭像句野就知邊個係我bf,你唔洗回覆我,我唔想再見到你係我 post 出現, ok~~:smile_o02:

多麼的幸福.....

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 02:40 PM 發表 查看引用來源

朋友你講咩~~~~唔該檢點d~~~~~有d野唔好講得就講,我一d都唔覺得好笑,ok~~~~~~
唔好理 d 傻人啦

我都咩左徐淑敏啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆